ONLINE MINI-TANFOLYAM SZEPTEMBER 14-TŐL.

HA SZERETNÉL A MEGJELENÉS ELŐTT ÉRTESÍTÉST KAPNI A RÉSZLETEKRŐL, IRATKOZZ FEL A BENNFENTES LISTÁRA.

Video-Ninja-favicon-white-eyes-low-contrast-512px

TANULJ MEG VIDEÓZNI EGYSZERŰEN,

TEMATIKUS KURZUSOK

NON-STOP HOZZÁFÉRÉS

KORLÁTLANUL ISMÉTELHETŐ


Fedezd fel folyamatosan bővülő kurzusainkat és találd meg az általad használd eszköznek, célnak megfelelőt. Akár mobillal, akár komolyabb kamerával szeretnél megtanulni videózni, vagy a vágásban szeretnél fejlődni, megtalálod a számodra megfelelőt.

Tanfolyamainkat úgy állítottuk össze, hogy a teljesen kezdők és "videó analfabéták" számára is érthető és alkalmazható tudást adjon.

Használd ki és élvezd a helytől és időtől független tanulás lehetőségeit. A leckéket akár a mobilodon is követheted és bármikor megismételheted, a megvásárolt kurzusokhoz örök hozzáférést kapsz.

ÜDV A VIDEÓK IZGALMAS VILÁGÁBAN!

TÖBB, MINT 20 ÉV TELT EL AZÓTA, HOGY ÉLETEMBEN ELŐSZÖR MEGKAPARINTOTTAM A CSALÁDI VIDEÓKAMERÁT ÉS NEKIÁLLTAM ÚTIFILMET RÖGZÍTENI A NYARALÁSUNKRÓL.

EZEKEN A CSODÁS HELYEKEN KÉSZÜLT, CSODÁSNAK HITT FELVÉTELEKET VISSZANÉZVE MAGAM IS BEBÓBISKOLTAM. HOSSZÚ ÚT VEZETETT ONNAN ODÁIG, HOGY NEMZETKÖZILEG IS DÍJAZOTT ARCULATI FILMEKET KÉSZÍTHETTEM.

NEKEM ÚGY KELLETT TANULNOM, HOGY NEM IGAZÁN VOLTAK ELÉRHETŐ OKTATÁSOK A TÉMÁBAN, PLÁNE NEM A LELKES AMATŐRÖKNEK. ÍGY A LEGTÖBBET A SAJÁT PRÓBÁLKOZÁSAIMBÓL ÉS HIBÁIMBÓL TANULVA FEJLŐDTEM.

TE VALÓSZÍNŰLEG NEM AKARSZ DÍJNYERTES FILMKÉSZÍTŐ LENNI, CSAK SZERETNÉD MEGTANULNI, HOGYAN KÉSZÍTS ÉRTELMEZHETŐ, ÉLVEZHETŐ VIDEÓKAT ÜZLETI VAGY MAGÁN CÉLJAIDRA. 

PONTOSAN EZT FOGOM NEKED MEGTANÍTANI. A TANFOLYAMAIMBAN AZOKAT A FELISMERÉSEKET ÉS TAPASZTALATOKAT ADOM ÁT, AMELYEK ÁLTAL MAGAM IS JOBB VIDEÓKÉSZÍTŐVÉ VÁLTAM.

ERRE AZ ALAPSZINTRE TÉGED IS SEGÍTENI TUDLAK ELJUTNI. AZTÁN HA KEDVED KAPSZ, MAJD EGY MÁSIK SZINTEN FOLYTATJUK:-)

VÁLASSZ NEKED VALÓ VIDEONINJA KÉPZÉST!

HAGYJ FEL A KÍSÉRLETEZÉSSEL ÉS ENGEDD, HOGY MEGMUTASSUK, HOGY KELL

Online-mini-tanfolyam-500px

ALAPOZÓ:

MINI VIDEÓKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

KAMERA TÍPUSTÓL FÜGGETLENÜL ALKALMAZHATÓ VARÁZSTIPPEK ÉS NÉLKÜLÖZHETETLEN ALAPOK.

TANULD MEG AZOKAT AZ EGYSZERŰ PRAKTIKÁKAT, AMELYEKKEL DRÁMAI MÓDON JAVÍTHATOD A VIDEÓID ÉLVEZHETŐSÉGÉT, MINŐSÉGÉT.

ITT MÉG OLYAN ALKALMAZÁST IS MUTATOK, AMELYIK MEGVÁGJA A VIDEÓT HELYETTED.

KOMPLEX:

VIDEÓKÉSZÍTÉS MOBILLAL

TELJES ÚTMUTATÓ A MOBILLAL TÖRTÉNŐ KAMERÁZÁSHOZ ÉS VÁGÁSHOZ IPHONE ÉS ANDROID TELEFONOKKAL.

A VIDEÓKÉSZÍTÉSI SZABÁLYOKON TÚL MEGISMERDHETED A MOBILODBAN REJLŐ KÉPESSÉGEKET ÉS LEHETŐSÉGEKET, A LEGJOBB KAMERÁS APP-OKAT ÉS A LEGHASZNOSABB KIEGÉSZÍTŐKET.

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI A TE CÉLJAIDNAK LEGMEGFELELŐBB KÉSZÜLÉKET IS ÉS MEGTANÍTJUK A LEGJOBB MOBILOS VIDEÓVÁGÓ APP-OK HASZNÁLATÁT.

Online-mobil-kurzus-500px
Online-vagas-tanfolyam-500px

KOMPLEX:

VIDEÓVÁGÁS TANFOLYAM

KÖZÉRTHETŐ ELMÉLETI ÉS TECHNIKAI KÉPZÉS A SZÁMÍTÓGÉPEN TÖRTÉNŐ ALAPSZINTŰ VIDEÓVÁGÁSHOZ.

A TECHNIKAI KÉPZÉSEN TÚL TANULD MEG A VIDEÓVÁGÁS LOGIKÁJÁT, FELÉPÍTÉSÉT, ÍGY KÉPES LESZEL BÁRMELY ANYAGOT ELKÉSZÍTENI.

ISMERD MEG A LEGJOBB INGYENES ÉS ELÉRHETŐ ÁRKATEGÓRIÁJÚ APPLE ÉS WINDOWS VIDEÓVÁGÓ PROGRAMOKAT.

JOGTISZTA ZENE KELLENE A VIDEÓIDHOZ? AHHOZ IS FOGSZ ÚTMUTATÁST TALÁLNI.

EZ A NEKED VALÓ TANULÁSI FORMA, HA

 • OLYAN ÚTMUTATÁSRA VAN SZÜKSÉGED, AMIT BIZTOSAN MEGÉRTESZ

  Mindent megmutatunk, példákkal illusztrálunk és úgy fogalmazunk, hogy ne csak a szakmabeliek érthessék. Amit pedig nem kell ezen a szinten megértened, azt nem tanítjuk.

 • SZERETED A TECHNOLÓGIA NYÚJTOTTA ELŐNYÖKET

  A tanfolyamot akkor és ott végezheted, ahol és amikor Te szeretnéd. Buszon, vonaton, éjjel, hétvégén, amikor éppen ráérsz.

 • NINCS IDŐD VAGY KEDVED MAGAD UTÁNAJÁRNI ÉS LETESZTELNI

  Láttál valahol egy kütyüt vagy terméket, ami lehet hasznos lenne számodra, de bizonytalan vagy? Csak olyan terméket fogunk ajánlani, amit le is teszteltünk és bevált.

 • ÖRÜLSZ, HA PÉNZT TAKARÍTHATSZ MEG

  Megspórolod a tanfolyamra utazás költségeit. A leckéket annyiszor nézed újra, ahányszor csak akarod, nem csak emlék marad az egyszer meghallgatott tananyag.

 • SZERETSZ MÁSOKTÓL INSPIRÁLÓDNI

  Néhány tanfolyamunkhoz Facebook csoport tagság is jár, így ugyanúgy tudsz a tanulótársaidtól inspirálódni, mint egy hagyományos képzésben.

A VIDEÓNINJA

Videoninja-Montazs

Szia, Terei Miki vagyok, az E-motion Pictures filmgyártó cég tulajdonosa és a VideoNINJA alapítója, férj, családapa, megszállott utazó és gasztro-fanatikus.

Hosszú utat jártam be ahhoz, hogy professzionális arculati- és dokumentumfilmeket készíthessek, kisebb-nagyobb stábokkal. De még mindig emlékszem milyen volt először hozzájutni a családi videókamerához, majd elaludni a saját felvételeimen.

A tanfolyamomban azokat a megvilágosodásokat fogom veled megosztani, amelyek végigkísérték ezt az utat. Rengeteg kisérletezés, kudarc, munka, tanfolyam, iskola, és még több munka tapasztalatát rendszerezem össze olyan szemmel, amelynek magam is nagyon, de nagyon örültem volna anno.

Azt szeretném elérni, hogy örömödet leld a videókészítésben, függetlenül attól, hogy a nyaralásodat, családodat szeretnéd megörökíteni vagy akár üzleti célú videókat szeretnél készíteni saját magad.

Ez egy nagyon összetett, bonyolult és kitartást igénylő szakma, de nem is újabb filmgyárosokat szeretnék képezni, hanem megtanítani lépésről lépésre Téged, kezdőt, lelkes amatőrt azokra az alapokra, szempontokra és szemléletre, amelyekkel sokkal jobb videókat tudsz magadnak készíteni.

És ha csak annyit értem el, hogy ne videózz többé függőleges irányban, már jobb hellyé tettük a Világot!:-)

Szarvas_Peti-96dpi-500px

Szarvas Péter, startup vállalkozó

"2015-ben végeztem el egy videós tanfolyamot Terei Mikinél. Előtte főleg fényképezésre használtam a DSLR gépet, a videózás nagyon nehezen ment vele, inkább telefont és compact gépet használtam. Nekem egy Nikon D610-em van, és a tanfolyam során sok olyan dolog tisztult le bennem, ami megadta nekem azt a biztonságot, hogy a hétköznapi helyzetek során is mertem váltani a mobil vagy a compact kameráról a DSLR-re. 

Azon kívül, hogy egy általános látásmódot adott a tanfolyam számomra, sok apró trükköt is tanultam Mikitől. A gyakorlatokon pl. megmutatta, hogy kell manuál fókuszban jól használni a gépet, kamera mozgatási és beállítási trükköket is mutatott. Azóta is rendszeresen használok egy kis kiegészítőt a kamerámhoz amit még ő mutatott meg nekem, nagyon sokat segít. Megmutatta azt is, hogy egy story mitől lesz kerek. Egy szemléletet adott, ami egyedibbé és érdekesebbé teszi a történetet. 

A tanfolyam után családi és céges videóimat is önállóan készítettem el, sokkal bátrabban merek belefogni más munkákba is. 

Miki alapos, és nagy tudású szakember, bátran ajánlom mindenkinek a tanfolyamot, bőven megéri az árát".

Kisgyörgy Éva, a Travellina utazási blog szerzője

"Egy gasztro rendezvényről szóló videó volt az első, amit Mikitől láttam, és olyan csodálatos volt, hogy megfordult a fejemben: feladom a függetlenségem és férjhez megyek, csak hogy készíthessen rólam egy esküvői filmet:-) Erre végül mégsem szántam rá magam, de amikor meg akartam tanulni videózni, nem volt kérdés, kihez forduljak. Nagy örömömre elvállalt és két napot töltöttünk együtt: egyik alkalommal forgatást gyakoroltunk, másikon vágást.

Az, amitől évekig rettegtem, egy csapásra egy szórakoztató, kreatív játék lett. És az eredmény? A legelső videómat elküldtem referenciaként egy alaszkai túracégnek, akik egy 700 dollár értékű medvelesre vittek el ingyen, hogy szerepelhessenek a második kis filmemben. Nem kérdés, hogy az online tanfolyam is ugyanolyan profi és hatékony lesz, mint az én személyes képzésem!"

 

kicsi2-500h
Szalai_Zoli

Szalai Zoltán, az IBC Nyelvi Képző Kft. ügyvezetője

"Kedves Miki!

Köszönjük a tegnapi napot, rengeteget tanultunk. Nem gondoltam volna, hogy ekkora különbséget lehet tenni néhány egyszerű trükkel és jól megválasztott eszközzel. Sikerült új szintre lépnünk.
Különösen tetszett, hogy ki is tudtuk próbálni az eszközöket, ennél gyakorlatiasabb már nem is lehetett volna a képzés. Most már tényleg csak rajtunk a sor, hogy csináljuk is, amit tanítottál!:-)"

copyright - Terei Miklós, E-motion Pictures Kft.