Video-Ninja-horizontal-main-color-167px

SZERETNÉD, HOGY VÉGRE JÓL NÉZZENEK KI A VIDEÓID?

Eleged van az élvezhetetlen, remegős videókból? Vagy a bonyolult technikai kütyükből?

Csatlakozz Te is a ninja-tanoncokhoz az ország első és egyedülálló online videókészítő tanfolyamában és tanuld meg, hogyan készíthetsz irigylésre méltó filmeket egyszerűen, saját magad.
Akár a mobiloddal.

5+1 gyorstipp-Page1-500h
Nyári tippek

AZONNAL HASZNÁLHATÓ TIPPEK?

1 + 5 GYORSTIPP és 6 NYÁRI TIPP, amivel azonnal sokkal jobb videókat készíthetsz, akár a mobiloddal. A legfontosabb alapszabályokat, trükköket, praktikákat gyűjtöttem össze egy csokorba, amelyeket ha betartasz, látványosan jobb és élvezhetőbb videókat fogsz tudni készíteni a tanfolyam indulásáig is.
Az igényléssel hozzájárulsz, hogy a videoninja.hu e-mailt küldhessen számodra az Adatvédelmi Irányelvek szerint.
 

A VIDEÓNINJA

Videoninja-Montazs

Szia, Terei Miki vagyok, az E-motion Pictures filmgyártó cég tulajdonosa és a VideoNINJA alapítója, férj, családapa, megszállott utazó és gasztro-fanatikus.

Hosszú utat jártam be ahhoz, hogy professzionális arculati- és dokumentumfilmeket készíthessek, kisebb-nagyobb stábokkal. De még mindig emlékszem milyen volt először hozzájutni a családi videókamerához, majd elaludni a saját felvételeimen.

A tanfolyamomban azokat a megvilágosodásokat fogom veled megosztani, amelyek végigkísérték ezt az utat. Rengeteg kisérletezés, kudarc, munka, tanfolyam, iskola, és még több munka tapasztalatát rendszerezem össze olyan szemmel, amelynek magam is nagyon, de nagyon örültem volna anno.

Azt szeretném elérni, hogy örömödet leld a videókészítésben, függetlenül attól, hogy a nyaralásodat, családodat szeretnéd megörökíteni vagy akár üzleti célú videókat szeretnél készíteni saját magad.

Ez egy nagyon összetett, bonyolult és kitartást igénylő szakma, de nem is újabb filmgyárosokat szeretnék képezni, hanem megtanítani lépésről lépésre Téged, kezdőt, lelkes amatőrt azokra az alapokra, szempontokra és szemléletre, amelyekkel sokkal jobb videókat tudsz magadnak készíteni.

És ha csak annyit értem el, hogy ne videózz többé függőleges irányban, már jobb hellyé tettük a Világot!:-)

KORÁBBI OFFLINE TANULÓINK ÍGY FEJLŐDTEK:

Szarvas_Peti-96dpi-500px

Szarvas Péter, startup vállalkozó

"2015-ben végeztem el egy videós tanfolyamot Terei Mikinél. Előtte főleg fényképezésre használtam a DSLR gépet, a videózás nagyon nehezen ment vele, inkább telefont és compact gépet használtam. Nekem egy Nikon D610-em van, és a tanfolyam során sok olyan dolog tisztult le bennem, ami megadta nekem azt a biztonságot, hogy a hétköznapi helyzetek során is mertem váltani a mobil vagy a compact kameráról a DSLR-re. 

Azon kívül, hogy egy általános látásmódot adott a tanfolyam számomra, sok apró trükköt is tanultam Mikitől. A gyakorlatokon pl. megmutatta, hogy kell manuál fókuszban jól használni a gépet, kamera mozgatási és beállítási trükköket is mutatott. Azóta is rendszeresen használok egy kis kiegészítőt a kamerámhoz amit még ő mutatott meg nekem, nagyon sokat segít. Megmutatta azt is, hogy egy story mitől lesz kerek. Egy szemléletet adott, ami egyedibbé és érdekesebbé teszi a történetet. 

A tanfolyam után családi és céges videóimat is önállóan készítettem el, sokkal bátrabban merek belefogni más munkákba is. 

Miki alapos, és nagy tudású szakember, bátran ajánlom mindenkinek a tanfolyamot, bőven megéri az árát".

Kisgyörgy Éva, a Travellina utazási blog szerzője

"Egy gasztro rendezvényről szóló videó volt az első, amit Mikitől láttam, és olyan csodálatos volt, hogy megfordult a fejemben: feladom a függetlenségem és férjhez megyek, csak hogy készíthessen rólam egy esküvői filmet:-) Erre végül mégsem szántam rá magam, de amikor meg akartam tanulni videózni, nem volt kérdés, kihez forduljak. Nagy örömömre elvállalt és két napot töltöttünk együtt: egyik alkalommal forgatást gyakoroltunk, másikon vágást.

Az, amitől évekig rettegtem, egy csapásra egy szórakoztató, kreatív játék lett. És az eredmény? A legelső videómat elküldtem referenciaként egy alaszkai túracégnek, akik egy 700 dollár értékű medvelesre vittek el ingyen, hogy szerepelhessenek a második kis filmemben. Nem kérdés, hogy az online tanfolyam is ugyanolyan profi és hatékony lesz, mint az én személyes képzésem!"

 

kicsi2-500h
Vallalkozas-crop-500px

VÁLLALKOZÁSI CÉLOK

A CÉGEM FEJLESZTÉSÉHEZ SZERETNÉK MEGTANULNI VIDEÓKAT KÉSZÍTENI:

 

 • VLOG
 • SOCIAL MEDIA
 • OKTATÓ ANYAGOK
 • ESEMÉNYEK DOKUMENTÁLÁSA
 • SZERVEZETFEJLESZTÉS...

MILYEN VIDEÓK HÁZON BELÜLI ELKÉSZÍTÉSÉHEZ VAN SZÜKSÉGED SEGÍTSÉGRE A VÁLLALKOZÁSODBAN?

 • KAMERÁBA KÉNE BESZÉLNI

  A legnagyobb para. Még akár sokat próbált előadókat is megizzaszt egy olyan feladat, amikor egy lencsével kell szemkontaktust tartani és közben okosakat mondani. Akár vlogolni szeretnél, akár oktató videókat vennél fel, megvan a receptem mind a lámpaláz gyógyítására, mind a szükséges eszközök összeállítására.

 • NAPI ESEMÉNYEKRŐL KÉNE POSZTOLNI

  A videóknak nagyon jó az elérése a közösségi médiában. De milyen videókat lenne érdemes egyáltalán csinálni? És hogyan? A mai technológiáknak köszönhetően gyorsan jó eredményeket lehet elérni a megfelelő tudással és eszközökkel.

 • ÉLŐ VIDEÓKAT KELL KÉSZÍTENI

  Milyen hosszú legyen? Függőlegesen vagy vízszintesen tartsam a kamerát? Hogyan tudok közben hatékonyan a kommentekre is figyelni? Hogy lesz jó a hang? Hogyan ne remegjen a kép, ha kézből csinálom? Élő videót egyre többen készítenek. A megfelelő tudás és eszközök hiányában azonban ezeknek egy jó részében rengeteg információ veszik el valahol, ami nem cél.

 • RIPORTOKAT KELL KÉSZÍTENI

  Felvennél egy ügyfél visszajelzést vagy bármilyen riportot úgy, hogy hiteles is maradjon tőle a vállalkozásod? Manapság a sajtósok körében is egyre nagyobb igény, hogy akár egy telefonnal is használható anyagot tegyenek össze, amiben interjú is szerepel. 

 • ESEMÉNYEKET KELLENE MEGÖRÖKÍTENI

  Amennyiben a cég arculatára hatással van a videó technikai és művészi minősége, úgy az ilyen feladatokat bízzuk profi stábra. Azonban egy-egy kisebb vagy egyszerűbb eseményt akár magunk is dokumentálhatunk, ha tudjuk hogyan nyúljunk a témához mind a kamerával, mind az utómunka során.

 • SZERVEZETFEJLESZTÉSI CÉLOKRA

  Egy kollégának támad egy ötlete, amitől jobb lehetne egy folyamat a cégen belül. Egy területi képviselő körbejárja a rá bízott üzleteket. Az újoncoknak meg kell mutatni mit, hogyan csinálunk... Ha a mondás szerint egy kép többet mond ezer szónál - akkor mennyivel hatékonyabban mennek át ezeket az információk, ha videóban is el tudjuk mondani?

copyright - Terei Miklós, E-motion Pictures Kft.