Video-Ninja-horizontal-main-color-167px

CÉGRE SZABOTT VIDEÓKÉSZÍTŐ "EDZÉSPROGRAM" VÁLLALKOZÁSOKNAK

VIDEÓKRA VAN SZÜKSÉGE A VÁLLALKOZÁSODNAK, DE NEM TUDSZ MINDENRE KÖLTSÉGES STÁBOT MEGFIZETNI?

TANULD MEG A VIDEONINJA-TÓL MAGAD ELKÉSZÍTENI!

Video-Ninja-horizontal-main-color-167px

CÉGRE SZABOTT VIDEÓKÉSZÍTŐ "EDZÉSPROGRAM" VÁLLALKOZÁSOKNAK

VIDEÓKRA VAN SZÜKSÉGE A VÁLLALKOZÁSODNAK, DE NEM TUDSZ MINDENRE KÖLTSÉGES STÁBOT MEGFIZETNI?

TANULD MEG A VIDEONINJA-TÓL MAGAD ELKÉSZÍTENI!

Video-Ninja-favicon-white-eyes-low-contrast-512px

MILYEN VIDEÓK HÁZON BELÜLI ELKÉSZÍTÉSÉHEZ VAN SZÜKSÉGED SEGÍTSÉGRE A VÁLLALKOZÁSODBAN?

 • KAMERÁBA KÉNE BESZÉLNI

  A legnagyobb para. Még akár sokat próbált előadókat is megizzaszt egy olyan feladat, amikor egy lencsével kell szemkontaktust tartani és közben okosakat mondani. Akár vlogolni szeretnél, akár oktató videókat vennél fel, megvan a receptem mind a lámpaláz gyógyítására, mind a szükséges eszközök összeállítására.

 • NAPI ESEMÉNYEKRŐL KÉNE POSZTOLNI

  A videóknak nagyon jó az elérése a közösségi médiában. De milyen videókat lenne érdemes egyáltalán csinálni? És hogyan? A mai technológiáknak köszönhetően gyorsan jó eredményeket lehet elérni a megfelelő tudással és eszközökkel.

 • ÉLŐ VIDEÓKAT KELL KÉSZÍTENI

  Milyen hosszú legyen? Függőlegesen vagy vízszintesen tartsam a kamerát? Hogyan tudok közben hatékonyan a kommentekre is figyelni? Hogy lesz jó a hang? Hogyan ne remegjen a kép, ha kézből csinálom? Élő videót egyre többen készítenek. A megfelelő tudás és eszközök hiányában azonban ezeknek egy jó részében rengeteg információ veszik el valahol, ami nem cél.

 • TERMÉK VIDEÓKAT KELL GYÁRTANI

  Gyakran lenne szükség egyszerűbb, de mégis látványos és hiteles bemutatására a termékeidnek, de túlságosan költséges minden alkalommal stábot rendelni hozzá? Lehet már kísérleteztél is házon belüli megoldásokkal, de nem volt az igazi.

 • RIPORTOKAT KELL KÉSZÍTENI

  Felvennél egy ügyfél visszajelzést vagy bármilyen riportot úgy, hogy hiteles is maradjon tőle a vállalkozásod? Manapság a sajtósok körében is egyre nagyobb igény, hogy akár egy telefonnal is használható anyagot tegyenek össze, amiben interjú is szerepel. 

 • ESEMÉNYEKET KELLENE MEGÖRÖKÍTENI

  Amennyiben a cég arculatára hatással van a videó technikai és művészi minősége, úgy az ilyen feladatokat bízzuk profi stábra. Azonban egy-egy kisebb vagy egyszerűbb eseményt akár magunk is dokumentálhatunk, ha tudjuk hogyan nyúljunk a témához mind a kamerával, mind az utómunka során.

 • SZERVEZETFEJLESZTÉSI CÉLOKRA

  Egy kollégának támad egy ötlete, amitől jobb lehetne egy folyamat a cégen belül. Egy területi képviselő körbejárja a rá bízott üzleteket. Az újoncoknak meg kell mutatni mit, hogyan csinálunk... Ha a mondás szerint egy kép többet mond ezer szónál - akkor mennyivel hatékonyabban mennek át ezeket az információk, ha videóban is el tudjuk mondani?

KONKRÉT MEGOLDÁS KONKRÉT PROBLÉMÁRA!

NÉZD MEG, HOGYAN SEGÍTETTÜNK ENNEK A TRÉNING CÉGNEK MINŐSÉGI VIDEÓKAT KÉSZÍTENI!

NAPRAKÉSZEN A DIGITÁLIS MÉDIÁBAN!

HALLGASD MEG EGY MÉDIA CÉG VÉLEMÉNYÉT A "VIDEÓKÉSZÍTÉS MOBILLAL" KÉPZÉSÜNKRŐL!

SEGÍTHETEK A TE VÁLLALKOZÁSODNAK IS EGY SZEMÉLYRE (CÉGRE) SZABOTT KÉPZÉSSEL?

Írd meg nekem milyen célokhoz, milyen kamerás eszközzel és hány főnek szeretnéd, hogy segítsek jobb videókat készíteni a cégednél. Mivel ez minden vállalkozásnál más, így a személyre szabott képzéshez személyre szabott ajánlatot is fogsz kapni.

Ehhez kérlek válaszolj néhány egyszerű kérdésre az alábbi ajánlatkérő kérdőívben.

A VIDEÓNINJA

Videoninja-Montazs

Szia, Terei Miki vagyok, az E-motion Pictures filmgyártó cég tulajdonosa és a VideoNINJA alapítója, férj, családapa, megszállott utazó és gasztro-fanatikus.

Hosszú utat jártam be ahhoz, hogy professzionális arculati- és dokumentumfilmeket készíthessek, kisebb-nagyobb stábokkal. De még mindig emlékszem milyen volt először hozzájutni a családi videókamerához, majd elaludni a saját felvételeimen.

A tanfolyamomban azokat a megvilágosodásokat fogom veled megosztani, amelyek végigkísérték ezt az utat. Rengeteg kisérletezés, kudarc, munka, tanfolyam, iskola, és még több munka tapasztalatát rendszerezem össze olyan szemmel, amelynek magam is nagyon, de nagyon örültem volna anno.

Azt szeretném elérni, hogy örömödet leld a videókészítésben, függetlenül attól, hogy a nyaralásodat, családodat szeretnéd megörökíteni vagy akár üzleti célú videókat szeretnél készíteni saját magad.

Ez egy nagyon összetett, bonyolult és kitartást igénylő szakma, de nem is újabb filmgyárosokat szeretnék képezni, hanem megtanítani lépésről lépésre Téged, kezdőt, lelkes amatőrt azokra az alapokra, szempontokra és szemléletre, amelyekkel sokkal jobb videókat tudsz magadnak készíteni.

És ha csak annyit értem el, hogy ne videózz többé függőleges irányban, már jobb hellyé tettük a Világot!:-)

Szalai_Zoli

Szalai Zoltán, az IBC Nyelvi Képző Kft. ügyvezetője

"Kedves Miki!

Köszönjük a tegnapi napot, rengeteget tanultunk. Nem gondoltam volna, hogy ekkora különbséget lehet tenni néhány egyszerű trükkel és jól megválasztott eszközzel. Sikerült új szintre lépnünk.
Különösen tetszett, hogy ki is tudtuk próbálni az eszközöket, ennél gyakorlatiasabb már nem is lehetett volna a képzés. Most már tényleg csak rajtunk a sor, hogy csináljuk is, amit tanítottál!:-)"

Kisgyörgy Éva, a Travellina utazási blog szerzője

"Egy gasztro rendezvényről szóló videó volt az első, amit Mikitől láttam, és olyan csodálatos volt, hogy megfordult a fejemben: feladom a függetlenségem és férjhez megyek, csak hogy készíthessen rólam egy esküvői filmet:-) Erre végül mégsem szántam rá magam, de amikor meg akartam tanulni videózni, nem volt kérdés, kihez forduljak. Nagy örömömre elvállalt és két napot töltöttünk együtt: egyik alkalommal forgatást gyakoroltunk, másikon vágást.

Az, amitől évekig rettegtem, egy csapásra egy szórakoztató, kreatív játék lett. És az eredmény? A legelső videómat elküldtem referenciaként egy alaszkai túracégnek, akik egy 700 dollár értékű medvelesre vittek el ingyen, hogy szerepelhessenek a második kis filmemben. Nem kérdés, hogy az online tanfolyam is ugyanolyan profi és hatékony lesz, mint az én személyes képzésem!"

 

kicsi2-500h
Szarvas_Peti-96dpi-500px

Szarvas Péter, startup vállalkozó

"2015-ben végeztem el egy videós tanfolyamot Terei Mikinél. Előtte főleg fényképezésre használtam a DSLR gépet, a videózás nagyon nehezen ment vele, inkább telefont és compact gépet használtam. Nekem egy Nikon D610-em van, és a tanfolyam során sok olyan dolog tisztult le bennem, ami megadta nekem azt a biztonságot, hogy a hétköznapi helyzetek során is mertem váltani a mobil vagy a compact kameráról a DSLR-re. 

Azon kívül, hogy egy általános látásmódot adott a tanfolyam számomra, sok apró trükköt is tanultam Mikitől. A gyakorlatokon pl. megmutatta, hogy kell manuál fókuszban jól használni a gépet, kamera mozgatási és beállítási trükköket is mutatott. Azóta is rendszeresen használok egy kis kiegészítőt a kamerámhoz amit még ő mutatott meg nekem, nagyon sokat segít. Megmutatta azt is, hogy egy story mitől lesz kerek. Egy szemléletet adott, ami egyedibbé és érdekesebbé teszi a történetet. 

A tanfolyam után családi és céges videóimat is önállóan készítettem el, sokkal bátrabban merek belefogni más munkákba is. 

Miki alapos, és nagy tudású szakember, bátran ajánlom mindenkinek a tanfolyamot, bőven megéri az árát".

Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője

"Kedves Miki!

Nagyon köszönjük a tegnapi előadást, gyakorlást, nagyon élvezték a kollégák és nagyon hasznos volt.
Remélem számíthatunk rád a jövőben is!

Üdv,
Krisztina"

MaroyKrisztina_ZSN_glam-300px

copyright - Terei Miklós, E-motion Pictures Kft.