Video-Ninja-horizontal-main-color-167px

SZEMÉLYRE SZABOTT "EDZÉSPROGRAM" MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

LEGYEN A VIDEONINJA A SZEMÉLYI EDZŐD!

Video-Ninja-favicon-white-eyes-low-contrast-512px

MILYEN VIDEÓK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ VAN SZÜKSÉGED SEGÍTSÉGRE?

 • ESEMÉNYEKET SZERETNÉL MEGÖRÖKÍTENI

  Mindenféle történik a családban vagy az életedben, szülinapok, bulik, rendezvények, fellépések, versenyek, amiről jó lenne valamilyen kedves emléket készíteni - amit aztán örömmel is nézel vissza Te is, és aki nézi:-)

 • NYARALÁSRÓL, UTAZÁSRÓL KÉSZÍTENÉL VIDEÓKAT

  Szép helyekre utazol és az élményeket szeretnéd olyan formában megörökíteni, hogy ne aludj el rajta magad is? Főleg ha még a nagyérdeművel is megosztanád?

 • BLOGODHOZ KELLENE

  Gasztró, divat, életmód vagy bármilyen témájú blogod van, amihez jól jönnének videó tartalmak, de nem tudsz és nem is akarsz rá egy stábot megfizetni? 

 • FOTÓZÁS MELLETT ÉRDEKEL EZ IS

  Már kitanultad valamilyen szinten a fotózást, de rájöttél, hogy a videó az "más tészta" mind felvétel készítés, mind utómunka szempontjából és jól jönne, ha valaki végre megmutatná, hogy kell.

SEGÍTHETEK NEKED IS EGY SZEMÉLYRE SZABOTT KÉPZÉSSEL?

Saját eszközeiden, akár a saját környezetedben segítek Neked, hogy elsajátítsd a szükséges ismereteket vagy technikákat. Igénytől függően akár a Téged érdeklő felszereléseket, eszközöket is ki tudod próbálni.

FOGLALD BE A NINJÁT SZEMÉLYES VAGY SKYPE "EDZÉSRE"!

HÁROM CSOMAGBÓL TUDSZ VÁLASZTANI EGYÉNI KÉPZÉST:

 • A két órás programot azoknak ajánlom, akik 1-1 konkrét témában szeretnének fejlődni, mint kamera kezelés, vágás, kompozíció.

 • A 8 órás program azoknak való, akik valamilyen komplexebb témát akarnak megtanulni, mint blog videók készítése kamerába beszéléssel és ezen anyagok megvágása.

 • A bérletes programot azoknak találtam ki, akik tudják, hogy egy magasabb szintre akarnak eljutni és a folyamatos "edzéssel", állandó visszajelzésekkel akarnak minél hatékonyabban fejlődni.

 • A jelentkezés során mindig egyeztetjük a felmerült igényeket, így tudok segíteni kiválasztani a számodra megfelelő programot.

Futo-1-500px

2 ÓRÁS EDZÉS

2 órás személyes konzultáció 
(Budapest vagy Pest megyei helyszín):

25.000.-Ft 
További órák: 10.000.-Ft

Skype konzultáció:

7.500.-Ft / óra

Vidéki helyszín egyéni egyeztetés szerint

 

Futo-2-500px

1 NAPOS EDZÉS

6 órás személyes konzultáció 
(Budapest vagy Pest megyei helyszín)
+ 2 órás Skype konzultáció:

70.000.-Ft 

További Skype konzultáció:

7.500.-Ft / óra

Vidéki helyszín egyéni egyeztetés szerint

 

Kajak-500px

ÉVES BÉRLET

6X3 órás személyes konzultáció 
(Budapest vagy Pest megyei helyszín)

+ 6X1 órás Skype konzultáció

+ 1 órás eszközteszt partnercégnél

235.000.-Ft

_
Vidéki helyszín egyéni egyeztetés szerint.
A bérletet 12 hónapon belül kell felhasználni.

 

FONTOS!

Nem árulok zsákbamacskát és nem hitegetek senkit sem azzal, hogy nulla tapasztalatról két óra alatt megtanítom videót készíteni. Csak a kamera megismerése, a kamerázási alapok vagy a vágási alapok önmagában is elvehetnek ennyi időt. A rövid konzultációs időpontok ezért csakis 1-1 specifikus témára tudnak fókuszálni.

FOGLALD BE A NINJÁT!

Hamarosan online időpontfoglaló rendszerben is fogsz tudni foglalni, addig is e-mailben, illetve telefonon tudunk időpontot egyeztetni.

KÉRLEK, AZ ÜZENETEDBEN ÍRD LE, HOGY:

MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOD?

MIRŐL SZERETNÉL TANULNI?

MILYEN ESZKÖZEID VANNAK?

MERRE VAGY ÁLTALÁBAN MEGTALÁLHATÓ?

Mi történik, miután elküldöd az üzeneted?

Felveszem Veled a kapcsolatot, lehetőség szerint telefonon, hogy gyorsan és hatékonyan leegyeztethessük az igényeidet, a szükséges időráfordítást és az időpontot. Ha minden megfelel, előlegszámlát küldök, amit a konzultációs időpontig ki kell fizess.

Garanciát is adok: ha az első óra után jelzed, hogy nem jött be Neked a dolog, úgy visszafizetem Neked a befizetett konzultációs díjat.

A VIDEÓNINJA

Videoninja-Montazs

Szia, Terei Miki vagyok, az E-motion Pictures filmgyártó cég tulajdonosa és a VideoNINJA alapítója, férj, családapa, megszállott utazó és gasztro-fanatikus.

Hosszú utat jártam be ahhoz, hogy professzionális arculati- és dokumentumfilmeket készíthessek, kisebb-nagyobb stábokkal. De még mindig emlékszem milyen volt először hozzájutni a családi videókamerához, majd elaludni a saját felvételeimen.

A tanfolyamomban azokat a megvilágosodásokat fogom veled megosztani, amelyek végigkísérték ezt az utat. Rengeteg kisérletezés, kudarc, munka, tanfolyam, iskola, és még több munka tapasztalatát rendszerezem össze olyan szemmel, amelynek magam is nagyon, de nagyon örültem volna anno.

Azt szeretném elérni, hogy örömödet leld a videókészítésben, függetlenül attól, hogy a nyaralásodat, családodat szeretnéd megörökíteni vagy akár üzleti célú videókat szeretnél készíteni saját magad.

Ez egy nagyon összetett, bonyolult és kitartást igénylő szakma, de nem is újabb filmgyárosokat szeretnék képezni, hanem megtanítani lépésről lépésre Téged, kezdőt, lelkes amatőrt azokra az alapokra, szempontokra és szemléletre, amelyekkel sokkal jobb videókat tudsz magadnak készíteni.

És ha csak annyit értem el, hogy ne videózz többé függőleges irányban, már jobb hellyé tettük a Világot!:-)

Szarvas_Peti-96dpi-500px

Szarvas Péter, startup vállalkozó

"2015-ben végeztem el egy videós tanfolyamot Terei Mikinél. Előtte főleg fényképezésre használtam a DSLR gépet, a videózás nagyon nehezen ment vele, inkább telefont és compact gépet használtam. Nekem egy Nikon D610-em van, és a tanfolyam során sok olyan dolog tisztult le bennem, ami megadta nekem azt a biztonságot, hogy a hétköznapi helyzetek során is mertem váltani a mobil vagy a compact kameráról a DSLR-re. 

Azon kívül, hogy egy általános látásmódot adott a tanfolyam számomra, sok apró trükköt is tanultam Mikitől. A gyakorlatokon pl. megmutatta, hogy kell manuál fókuszban jól használni a gépet, kamera mozgatási és beállítási trükköket is mutatott. Azóta is rendszeresen használok egy kis kiegészítőt a kamerámhoz amit még ő mutatott meg nekem, nagyon sokat segít. Megmutatta azt is, hogy egy story mitől lesz kerek. Egy szemléletet adott, ami egyedibbé és érdekesebbé teszi a történetet. 

A tanfolyam után családi és céges videóimat is önállóan készítettem el, sokkal bátrabban merek belefogni más munkákba is. 

Miki alapos, és nagy tudású szakember, bátran ajánlom mindenkinek a tanfolyamot, bőven megéri az árát".

Kisgyörgy Éva, a Travellina utazási blog szerzője

"Egy gasztro rendezvényről szóló videó volt az első, amit Mikitől láttam, és olyan csodálatos volt, hogy megfordult a fejemben: feladom a függetlenségem és férjhez megyek, csak hogy készíthessen rólam egy esküvői filmet:-) Erre végül mégsem szántam rá magam, de amikor meg akartam tanulni videózni, nem volt kérdés, kihez forduljak. Nagy örömömre elvállalt és két napot töltöttünk együtt: egyik alkalommal forgatást gyakoroltunk, másikon vágást.

Az, amitől évekig rettegtem, egy csapásra egy szórakoztató, kreatív játék lett. És az eredmény? A legelső videómat elküldtem referenciaként egy alaszkai túracégnek, akik egy 700 dollár értékű medvelesre vittek el ingyen, hogy szerepelhessenek a második kis filmemben. Nem kérdés, hogy az online tanfolyam is ugyanolyan profi és hatékony lesz, mint az én személyes képzésem!"

 

kicsi2-500h

Üzemeltető:

E-motion Pictures Kft.
2112 Veresegyház, Huszka Jenő u. 5/A.

Adószám: 13109109-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-181092

ÁSZF és Adatvédelmi Tájékoztatás

barion-card-payment-mark-2017-200px

A kényelmes és biztonságos online fizetést
a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2021 Minden jog fenntartva! E-motion Pictures Kft.