VIDEÓZÁS?

SEGÍTSÉG!

Video-Ninja-horizontal-main-color-feher-fej-219px
Piros-kor
Zold-kor

A szórólapon felajánlott nyeremény egy 3 órás, 50.000.-Ft + áfa (bruttó 63.500.-Ft) értékű személyes oktatás. Amennyiben Te nyersz, ezt a konzultációs időt felhasználhatod bármely, videózással kapcsolatos kérdéskör, téma megvitatására.

Senkit nem lehet 3 óra alatt megtanítani videózni, de egy-egy konkrét témában nagyot tudunk előre lépni, legyen az egy adott típusú videónak az elkészítése, vágási technika, vagy felszerelés.

A képzés Budapesten belül kerül majd megrendezésre, a nyertes által kiválasztott témának megfelelő helyszínt fogunk választani hozzá.

Nem kell más tenned, mint kitöltened a pár kérdésből álló kérdőívünket. Itt kizárólag a videózással és magával a nyereményjátékkal kapcsolatban kapsz pár kérdést.

A nyertest a kérdőívet kitöltők e-mail címei közül sorsoljuk ki, online sorsoló alkalmazással 2019. november 8-án déli 12:00-kor (jelentkezési határidő: 2019. november 6. éjfél).

Bár a sorsolás eredményét nem befolyásolja, kérlek a legjobb tudásod szerint válaszolj, ha részt veszel a játékban. Mivel a kérdések a Te vállalkozásod videózási szokásaira, eddigi tapasztalataira vonatkoznak, számunkra ezek fontos megerősítő információk, hogy jó úton járunk-e az oktatási tematikánkkal.
Ugyanakkor számodra sem lenne előnyös olyan témában nyerni egy értékes oktatást, ami valójában nem is érdekel, igaz?:-)

A nyertest 2019. november 8-án, déli 12:00-kor sorsoljuk ki. Az eredményt azonnal posztoljuk a VideoNINJA Facebook oldalán, azt követően a győztest - aki reméljük Te leszel - emailben is értesítjük!

Ne feledd, hogy a jelentkezési határidő 2019. november 6-a éjfél!

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A játékban részvétel feltételei:
  • betöltött 18. életév.
  • a videoninja.hu/expo oldalon meghirdetett nyereményjátékhoz kapcsolódóan teljes körűen kitöltött kérdőív (külső hivatkozás a Typeform oldalára). A sikeres kérdőív kitöltést visszaigazoló email erősíti meg, ennek hiányában a jelentkezés nem biztosított.
  • egy kérdőív kitöltés / jelentkezés személyenként.
  • 2019. november 6. 23:59 percig elküldött jelentkezés / kérdőív kitöltés.
  • a jelentkező által elfogadott játékszabályzat és adatkezelési nyilatkozat.
A sorsolás menete:
  • a sorsolás időpontja 2019. november 8. déli 12:00.
  • a sorsolást online random generátor alkalmazás végzi, mely kidobja a győztes e-mail címét a feltöltött email címek közül (feltöltésre csak a jelentkező e-mail címe és a kérdőíven megadott keresztneve kerül, más személyes adatot nem is gyűjtünk).
  • az alkalmazás által kisorsolt eredmény fotója posztolásra kerül a VideoNINJA facebook oldalán.
  • a győztes írásos értesítést kap nyereményéről a jelentkezésen megadott email címére, ahol egyeztetésre kerül a nyeremény átvételének ideje.

KI AZ A VIDEÓNINJA?

Inges-logoval-transparent-cuccokkal-square-300px

KÜLDETÉS

A VideoNINJA vállalkozóknak, vagy a vállalkozásban a kommunikációért, marketingért felelős munkatársaknak segít abban, hogy minél egyszerűbben, de tudatosan készítsenek a céljaiknak megfelelő, bizalomépítő videókat.

Nemcsak hiszem, de szakmai hátterem miatt tudom is, hogy az átadni kívánt üzenethez megfelelő kommunikációs közeg is kell. Ahogy egy honlapnak, marketing szövegnek is ütősnek kell lennie, a jó mondanivalót kellően jó színvonalú köntösben kell tálalni videóban is. 

Vérző szívvel nézem miként csorbul egy remek termék, szolgáltatás vagy üzenet egy nem kellő odafigyeléssel készített videó miatt. Küldetésem, hogy mindenki által elsajátítható tudásszinttel fejlesszem az általános vizuális kultúrát.

Online és csoportos képzéseim mellett a legnépszerűbbek a személyre/cégre szabott oktatások, ahol kizárólag Veled és a Te videós céljaiddal foglalkozom.

Ezért is ajánlottuam fel nyereményként egy ilyen, személyre szabott oktatást.

TAPASZTALAT

Terei Miki vagyok, a VideoNINJA képzési program megálmodója.

Több, mint 15 éve videókészítésből élek, számtalan vállalati imázsfilm, rendezvényvideó és több dokumentumfilm is fűződik a nevemhez.
Ezidáig minden magyarországi Michelin csillagos étterem engem bízott meg arculati videójának elkészítésével és volt szerencsém Széll Tamás Bocuse d'Or felkészüléséről is egy egész estés filmet alkotni.

Több nemzetközi díjjal is jutalmaztak, mégis számomraeddig a legértékesebb a KREATIV.HU magazin díja, ahol nagy nevű reklámügynökségek pályaműveivel szemben mérettettem meg.

Legalább ilyen büszkeséggel tölt el, amikor valakinek szakzsargonok nélkül segíteni tudok elindulni a videózásban, megmutatni neki azt a szemléletet, gondolkodásmódot vagy praktikákat, amelyekkel boldogulni tud ebben az igen komplex szakmában.

Ügyfeleim szerint kifejezetten közérthetően, türelmesen, szakzsargon mentesen és gyakorlat központúan tanítok. Hiszem, hogy ha valaki érti mit miért kell csinálni, akkor fogja tudni reprodukálni.

Üzemeltető:

E-motion Pictures Kft.
2112 Veresegyház, Huszka Jenő u. 5/A.

Adószám: 13109109-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-181092

ÁSZF és Adatvédelmi Tájékoztatás

barion-card-payment-mark-2017-200px

A kényelmes és biztonságos online fizetést
a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2021 Minden jog fenntartva! E-motion Pictures Kft.