Video-Ninja-horizontal-main-color-167px

SOKKAL JOBBAN KINÉZŐ VIDEÓK

TANULD MEG EGYSZERŰEN AZOKAT AZ ALAPVETŐ TRÜKKÖKET, AMELYEKTŐL MINŐSÉGI UGRÁST TUDSZ ELÉRNI A VIDEÓID ÉLVEZHETŐSÉGÉBEN.

KAMERTÍPUSTÓL FÜGGETLENÜL.

EZ A MINI-TANFOLYAM ÚGY LETT ÖSSZEÁLLÍTVA, HOGY SEGÍTSEN NEKED MEGTANULNI A LEGFONTOSABB ALAPOKAT - KÖZÉRHETŐ NYELVEZETTEL.

MINDEZT EGY ÁTLÁTHATÓ, KÖVETHETŐ ONLINE TANFOLYAMBAN.

A videókészítés egy igen sokrétű tudást igénylő szakma. Azonban ahhoz, hogy már rögtön az elején látványos fejlődést tudj elérni, elegendő lehet ha néhány kritikus alapelvet betartasz és megismered azokat az elérhető technikai újításokat, amelyek nagy segítségedre lehetnek.

A mini-tanfolyam leckéi pontosan ezeket az alapelveket rendszerezik úgy, hogy ne csak a "kockák" és a szakma iránt érdeklődők értsék - sőt! Pontosan tudom, hogy ezek is távol tartottak eddig attól, hogy belevágj, ezért a leckék maximálisan úgy lettek kialakítva, hogy akár gyerekek is megértsék. 

És ami a legjobb? Lehetsz akár teljesen kezdő, semmilyen előképzettségre vagy műszaki ismeretre nincs szükséged! Ráadásul a mini-tanfolyamot messze piaci ár alatt kaphatod meg.

KEZDD EL MOST, KÓSTOLJ BELE BÁTRAN!

MIT TUDSZ MEGTANULNI A MINI-TANFOLYAMBAN?

Online-tanfolyam2-300w

A mini-tanfolyamban 6 kulcsfontosságú alapozó leckéből áll, amelyek varázserejű változásokat hozhatnak a videóid minőségében már holnaptól.

A legfontosabb kamerázási és komponálási szempontokon túl azt is megtanulhatod, hogy mit NE csinálj.


Sőt, megismerheted azokat a videóvágó programokat is, amelyekkel pofonegyszerűen tudsz összetenni egy videót mindenféle képzettség nélkül is - ugyanis akár helyetted is megcsinálja

HELLÓ, TEREI MIKI VAGYOK!

Terei-Miki-GG-Square-600px
Ugyanott kezdtem a videózást, mint te: koncepció nélküli hosszú felvételekben lekameráztam mindent amit láttam, mert azt hittem az fogja visszaadni azt az élményt, amit éppen átélek. És majdnem elaludtam a saját felvételeimen, amikor visszanéztem őket...
Hogy azóta egész estés dokumentumfilmeket, arculati filmeket, reklámfilmeket, rendezvény videókat készítek és ebből élek, az két dolognak köszönhető: az egyik, hogy csillapíthatatlan vágyat éreztem ezt megtanulni, mert érdekelt, izgatott a videózás és a filmezés; a másik, hogy az első videóimat több, mint 20 éve készítettem.
Neked viszont nem kell 20 évet várnod ahhoz, hogy jobb felvételeket készíthess, mint most. És nem is kell, hogy célod legyen a videózásból megélni, elég, ha jobb videókat szeretnél készíteni, egyszerűen, gyorsan.
Amikor én kezdő voltam,  nagyon nehéz volt tanulni ebben a témában, legfőképp a saját tapasztalatokból lehetett csak okulni. Ezekből a tapasztalatokból és a későbbi tanulmányaimat is rendszerezve állítottam össze a tanfolyamaimat, hogy te már sokkal könnyebben tanulhass.
A videózás ma már a mindennapjaink része, mindenkinek lapul a zsebében egy kamera. Én szeretnélek megtanítani használni is, akár csak egyszerű emlékeket, élményeket akarsz vele megörökíteni, akár konkrét üzleti célokra szeretnéd őket felhasználni.

KÉRDÉSED VAN?

A jelentkezéshez ki kell töltened egy űrlapot, amelyen a személyes és számlázási adataidat kérjük el, valamint az általad kiválasztott felhasználónevet és jelszót, amellyel majd a tanfolyamhoz szeretnél kapcsolódni.

Kiválaszthatod, hogy biztonságosan bankkártyával, BARION fizetési rendszerrel, vagy átutalással szeretnél-e fizetni. Ha megtörtént a fizetés és beérkezett az összeg, akkor az e-mail címedre fogod megkapni a tanfolyamba való belépéshez a tudnivalókat. Ez nem lesz más, mint az online tanfolyam URL-je, vagyis webcíme, ahol be tudsz majd lépni a kurzusba az általad választott bejelentkezési névvel és jelszóval.

Többféle fizetési lehetőséget állítottunk be neked, hogy ki tudd választani a számodra leginkább szimpatikusat. Fontos tudnod, hogy mindegyik fizetési mód biztonságos, erre kifejezetten figyeltünk.

A BARION fizetési rendszer egy olyan platform, mint a PayPal, csak magyar. Ha ezt választod, a BARION-on belül megválaszthatod, hogy regisztrálsz-e BARION fiókot és azon keresztül utalsz, vagy a bankkártyáddal, regisztráció nélkül.
Mikor megérkezett az utalásod, az e-mail fiókodba megkapod a számládat és a tanfolyamba való belépéshez szükséges tudnivalókat.

És tudsz normál átutalással is fizetni. Ha ezt az opciót választod ki, akkor az adataid megadása után az e-mail fiókodba egy számlát fogunk küldeni. Mikor ezt átutaltad, az e-mail fiókodba megkapod a tanfolyaba való belépéshez szükséges információkat.

Mivel ez egy online tanfolyam, személyes fizetésre értelemszerűen nincs lehetőség.

Ez egy online tanfolyam, amiben rengeteg tudásanyagot fogsz kapni és a teljes tananyaghoz hozzáférsz a vásárlást követően, így a tanfolyam természetéből fakadóan visszatérítés alapvetően nem biztosítható. Ugyanakkor el tudom fogadni, ha adtál ennek a tanulási formának vagy magának a tanfolyamnak egy esélyt és valamiért "nem jön be" a dolog neked. Így a tanfolyam megvásárlásától számított 3 napon belül még meggondolhatod magad. Ha ennyi idő alatt belenéztél a leckék többségébe - amit én is látok, hogy megtetted-e vagy sem - és úgy érzed nem hozza az elvárásaidat a tanfolyam, akkor visszafizetem neked a kurzus teljes árát.

A tanfolyamot úgy állítottuk össze, hogy a teljesen kezdők számára is érthető, követhető legyen.

A Mini-Tanfolyam az "alapokat megalapozó", rendkívül kedvező árú tanfolyam, amelyhez 0-24 órás rendelkezésre állást nem tudok ígérni. Facebook csoportban tudsz kérdezni a csoporttársaktól, és a csoportot amennyire lehet én is, mint oktató követni fogom.

Minden visszajelzést örömmel fogadok, a tanfolyamot folyamatosan fejlesztjük, így a felmerült igényeket, hasznos kérdéseket mind-mind beleépítjük a frissítésekbe.

Ha technikai problémát adódna a tanfolyammal, például nem tudsz belépni vagy hasonló, akkor tudsz nekünk írni és amilyen gyorsan csak lehet, igyekszünk orvosolni a dolgot.

Igen. A tanfolyam tananyagának nagy része eleve platform független, hiszen a videózási elvek nincsenek tekintettel az operációs rendszerre. A leckéket úgy állítottam össze, hogy bármely kameratípusra alkalmazhasd az ott megszerzett tudást. Egyre többen videóznak mobillal, ezért a mobilosokhoz egy-egy leckében külön is szólok.  

Teljes mértekben videóra épülő leckék a komplex tanfolyamainkban lesznek. A Mini-Tanfolyamban is fogsz találni szemléltető videókat, amelyek segítik a jobb megértést. A tanfolyam egyéb leckéi szöveges formában vagy ábrákkal segítik a tudás megszerzését.

Ha még sosem videóztál, de van egy jó okod, hogy megtanulj, akkor abszolút. Ez a tanfolyam kifejezetten a kezdőknek szól, hogy az első lépéseket megtegyék és bátorítást kapjanak, hogy ezt meg lehet tanulni, ráadásul könnyebben, mint gondolnák.

De ha csak szimplán érdeklődsz, akkor sem kell bankot robbantanod ahhoz, hogy hozzáférj a tanfolyamhoz, direkt így találtam ki, hogy kedvet kaphass!:-)

Ezt nehéz megmondani, mert erre nem lehet objektív választ adni. De szerintem úgy mínusz 1:-)

Viccet félretéve, minden leckét úgy állítottam össze, hogy minden egyes funkciót, elvet, szempontot a kezdők nyelvén magyarázzak el, és mindent videós példákkal szemléltessek. Ennél érthetőbben már nem lehet:-)

Persze. Mivel ez egy online tanfolyam, bárhol, ahol wifi vagy mobilinternet van, ott tudod követni a leckéket, teljesen mindegy, hogy ezt egy mac-es számítógépen, PC, iPhone-on, iPad-en, android-os vagy windows-os mobil eszközön teszed. 

Mivel a tananyagban videók is vannak, így azért javaslom, hogy a mobilnet keretedre azért vigyázz!

Ez csakis tőled függ. A Mini-Tanfolyam 6 leckéjét akár 1 nap alatt is el tudod olvasni, meg tudod nézni. Ha neki is állsz gyakorolni az elhangzottakat, akkor a te időbeosztásodtól is függ, hogy mennyi idő lesz. 

Fontos kiemelni, hogy ha bármikor fel szeretnéd frissíteni a tudásod, akármikor újra vehetsz egy leckét, vagy akár a teljes tanfolyamot.

Mit szólnál egy örökös hozzáféréshez? Amíg van internet, meg sávszélesség, addig el tudod érni a tanfolyamot. Ha akarod, bármikor megismételhetsz egy leckét, vagy akár az egész kurzust. Ha időközben frissítünk valamit, azokhoz a leckékhez is hozzá fogsz férni.

Szarvas_Peti-96dpi-500px

Szarvas Péter, startup vállalkozó

"2015-ben végeztem el egy videós tanfolyamot Terei Mikinél. Előtte főleg fényképezésre használtam a DSLR gépet, a videózás nagyon nehezen ment vele, inkább telefont és compact gépet használtam. Nekem egy Nikon D610-em van, és a tanfolyam során sok olyan dolog tisztult le bennem, ami megadta nekem azt a biztonságot, hogy a hétköznapi helyzetek során is mertem váltani a mobil vagy a compact kameráról a DSLR-re. 

Azon kívül, hogy egy általános látásmódot adott a tanfolyam számomra, sok apró trükköt is tanultam Mikitől. A gyakorlatokon pl. megmutatta, hogy kell manuál fókuszban jól használni a gépet, kamera mozgatási és beállítási trükköket is mutatott. Azóta is rendszeresen használok egy kis kiegészítőt a kamerámhoz amit még ő mutatott meg nekem, nagyon sokat segít. Megmutatta azt is, hogy egy story mitől lesz kerek. Egy szemléletet adott, ami egyedibbé és érdekesebbé teszi a történetet. 

A tanfolyam után családi és céges videóimat is önállóan készítettem el, sokkal bátrabban merek belefogni más munkákba is. 

Miki alapos, és nagy tudású szakember, bátran ajánlom mindenkinek a tanfolyamot, bőven megéri az árát".

Kisgyörgy Éva, a Travellina utazási blog szerzője

"Egy gasztro rendezvényről szóló videó volt az első, amit Mikitől láttam, és olyan csodálatos volt, hogy megfordult a fejemben: feladom a függetlenségem és férjhez megyek, csak hogy készíthessen rólam egy esküvői filmet:-) Erre végül mégsem szántam rá magam, de amikor meg akartam tanulni videózni, nem volt kérdés, kihez forduljak. Nagy örömömre elvállalt és két napot töltöttünk együtt: egyik alkalommal forgatást gyakoroltunk, másikon vágást.

Az, amitől évekig rettegtem, egy csapásra egy szórakoztató, kreatív játék lett. És az eredmény? A legelső videómat elküldtem referenciaként egy alaszkai túracégnek, akik egy 700 dollár értékű medvelesre vittek el ingyen, hogy szerepelhessenek a második kis filmemben. Nem kérdés, hogy az online tanfolyam is ugyanolyan profi és hatékony lesz, mint az én személyes képzésem!"

 

kicsi2-500h

Üzemeltető:

E-motion Pictures Kft.
2112 Veresegyház, Huszka Jenő u. 5/A.

Adószám: 13109109-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-181092

ÁSZF és Adatvédelmi Tájékoztatás

barion-card-payment-mark-2017-200px

A kényelmes és biztonságos online fizetést
a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2021 Minden jog fenntartva! E-motion Pictures Kft.