Nyári tippek

AZONNAL HASZNÁLHATÓ TIPPEK?

6 VIDEÓS TIPP A NYÁRRA, amivel azonnal sokkal jobb videókat készíthetsz, akár a mobiloddal. Sőt, a tippek végén hozzáférést kapsz az 1+5 VIDEÓZÁSI GYORSTIPPEMHEZ, amiben a legfontosabb alapszabályokat, trükköket, praktikákat gyűjtöttem össze egy csokorba. Ha ezeket betartod, látványosan jobb és élvezhetőbb videókat fogsz tudni készíteni.
Az igényléssel hozzájárulsz, hogy a videoninja.hu e-mailt küldhessen számodra az Adatvédelmi Irányelvek szerint.
 

A VIDEÓNINJA

Videoninja-Montazs

Szia, Terei Miki vagyok, az E-motion Pictures filmgyártó cég tulajdonosa és a VideoNINJA alapítója, férj, családapa, megszállott utazó és gasztro-fanatikus.

Hosszú utat jártam be ahhoz, hogy professzionális arculati- és dokumentumfilmeket készíthessek, kisebb-nagyobb stábokkal. De még mindig emlékszem milyen volt először hozzájutni a családi videókamerához, majd elaludni a saját felvételeimen.

A VideoNINJA tanfolyamokban azokat a megvilágosodásokat fogom veled megosztani, amelyek végigkísérték ezt az utat. Rengeteg kisérletezés, kudarc, munka, tanfolyam, iskola, és még több munka tapasztalatát rendszerezem össze olyan szemmel, amelynek magam is nagyon, de nagyon örültem volna anno.

Azt szeretném elérni, hogy örömödet leld a videókészítésben, függetlenül attól, hogy a nyaralásodat, családodat szeretnéd megörökíteni vagy akár üzleti célú videókat szeretnél készíteni saját magad.

Ez egy nagyon összetett, bonyolult és kitartást igénylő szakma, de nem is újabb filmgyárosokat szeretnék képezni, hanem megtanítani lépésről lépésre Téged, kezdőt, lelkes amatőrt azokra az alapokra, szempontokra és szemléletre, amelyekkel sokkal jobb videókat tudsz magadnak készíteni.

És ha csak annyit értem el, hogy ne videózz többé függőleges irányban, már jobb hellyé tettük a Világot!:-)

copyright - Terei Miklós, E-motion Pictures Kft.