PROFINAK KINÉZŐ VIDEÓK

A TE TÖRTÉNETED, ESEMÉNYED, ÜZLETED EGYEDI ÉS EGYEDÜLÁLLÓ.
A MOBIL VIDEONINJA-VAL KÖNNYEN MEGTANULHATOD, HOGYAN KÉSZÍTHETSZ ÉLVEZHETŐ, MINŐSÉGI VIDEÓKAT A TELEFONODDAL.

EZ A TANFOLYAM ARRA LETT TERVEZVE, HOGY SEGÍTSEN NEKED MEGTANULNI AZ ALAPOKAT A MOBIL VIDEÓZÁSBAN
- KÖZÉRHETŐ NYELVEZETTEL.
MINDEZT EGY ÁTLÁTHATÓ, KÖVETHETŐ ONLINE TANFOLYAM RENDSZERBEN.

Az oktató leckékkel lépésről lépésre foglak végigvezetni azon a folyamaton, amelyek segítségével minden alapvető tudásod meglesz a megfelelő beállításokkal szebb és jobb képkivágásokat találni és tudatosabb videókészítővé válni.
Lehetsz akár totál kezdő, lehet már némi tapasztalatod, segítek a számodra legmegfelelőbb eszközök megtalálásában és használatában.

És ami a legjobb? Lehetsz akár teljesen kezdő, semmilyen előképzettségre vagy műszaki ismeretre nincs szükséged!

A MOBILLAL VIDEÓZÁS MEGTANULHATÓ!

SZEBB FELVÉTELEK

Veled is megtörtént már, hogy gyorsan levideóztál valamit a mobiloddal, de amikor visszanézted, mindenféle grimaszokat vágtál zavarodban és nem nagyon volt kedved mutogatni?

ELADHATÓBB TERMÉKEK

Jó lenne üzleti célra gyors, egyszerű videókat készíteni a telefonoddal, de fogalmad sincs hogyan, vagy inkább nem akarnál égni a közönséged előtt a láthatóan amatőr videókkal? Vagy egyszerűen csak még jobban szeretnéd csinálni?

KÖZÉRTHETŐ OKTATÁS

Szeretnéd, ha valaki technikai és művészeti segítséget adna, hogy mit hogyan állíts be, hogyan vegyél fel, komponálj a mobiloddal és mindezt úgy, hogy meg is értsd?

%
STRESSZ

"Az internetes videólejátszásban történő egyetlen megakadás 15 százalékponttal növeli a néző stressz szintjét."

Forrás: Ericsson ConsumerLab neuro Research, 2015 (18-52 éves dán mobil felhasználókon végzett kutatás).

HA A VIDEÓID MINŐSÉGE AKÁR TECHNIKAILAG ROSSZ, AKÁR A KOMPOZÍCIÓKBAN, VAGY A TÖRTÉNET FOLYTONOSSÁGÁBAN VANNAK HIKÁK, AZOK UGYANÚGY KIZÖKKENTHETIK A NÉZŐKET AZ EGYENSÚLYUKBÓL, VAGYIS EMELIK A STRESSZ SZINTJÜKET.

Ezért ha népszerű, "JÓ NÉZNI" videókat szeretnél készíteni - akár értékesítési céllal, akár csak a magad vagy barátaid örömére -, akkor leszel vele sikeres, ha ismered a videókészítés hogyanját és azt is, hogy MIT NE csinálj.

HOZD KI A LEGTÖBBET A MOBILODBÓL!

NAPRAKÉSZ

ISMERD MEG A SAJÁT TELEFONODBAN REJLŐ LEHETŐSÉGEKET VAGY VÁLASZ SZÁMODRA MEGFELELŐ KAMERÁS MOBILT A TESZTEK SEGÍTÉSÉVEL. 

ÚJ JÁTÉKOS VAN A PIACON? HA LABDÁBA TUD RÚGNI, A TANFOLYAM FRISSÜLNI FOG AZ ÚJ TESZTTEL. 

KÖVETHETŐ

A KOMPONÁLÁSI TRÜKKÖKÖN TÚL TANULD A LEGJOBB VIDEÓ KÉSZÍTŐ ÉS VIDEÓ VÁGÓ APP-OK HASZNÁLATÁT IS.

A VIDEÓLECKÉK SEGÍTSÉGÉVEL PONTOSAN KÖVETHETED, MIT HOGYAN KELL CSINÁLNI ÉS AZONNAL TESZTELHETED A TANULTAKAT. 

RUGALMAS

TANULJ OTT ÉS AMIKOR NEKED MEGFELEL, A SAJÁT TEMPÓDBAN. 

ELAKADTÁL? KÉRDEZZ A FACEBOOK CSOPORTBAN, VAGY VÉGEZD EL ÚJRA AZ ADOTT LECKÉT VAGY A TELJES TANFOLYAMOT, ÖRÖK HOZZÁFÉRÉST KAPSZ. 

Ráadásul partnereinktől KEDVEZMÉNYEKET IS KAPHATSZ!

Tripont_logo-grey-72dpi
speedshop_circle-grey-72dpi
logo-grey
Travellina

"Amitől évekig rettegtem, egy csapásra egy szórakoztató, kreatív játék lett. És az eredmény? A legelső videómat elküldtem referenciaként egy alaszkai túracégnek, akik egy 700 dollár értékű medvelesre vittek el ingyen, hogy szerepelhessenek a második kis filmemben."

Kisgyörgy Éva

A Travellina utazási blog szerzője
Szarvas_Peti-96dpi-500px

"Azon kívül, hogy egy általános látásmódot adott a tanfolyam számomra, sok apró trükköt is tanultam Mikitől. Megmutatta azt is, hogy egy story mitől lesz kerek.

Egy szemléletet adott, ami egyedibbé és érdekesebbé teszi a történetet. A tanfolyam után családi és céges videóimat is önállóan készítettem el, sokkal bátrabban merek belefogni más munkákba is. 

Miki alapos, és nagy tudású szakember, bátran ajánlom mindenkinek a tanfolyamot, bőven megéri az árát."

Szarvas Péter

Startup vállalkozó

NÉZZ BELE A TANFOLYAMBA!

A kurzust 6 modulra osztottuk, ezekben összesen X leckét találsz, összesen Y óra videóanyaggal, amelyeket előfizetésedtől függően részben vagy egészben elérsz. 

A tanulást továbbá munkafüzetek, tesztek is támogatják.

MIT FOGSZ TUDNI MEGTANULNI?

 • MIT TUD ÉS MIT NEM TUD A TELEFONOD KAMERÁJA?

  Ahogy a gyártók egyre jobb és jobb okostelefonokat dobnak a piacra, úgy kapunk egyre jobb és jobb kamerákat is hozzá. Akkor tudod a legjobban kihasználni a mobilodat videózásra, ha ismered a kamerájának a lehetőségeit és határait.

 • MIT TUDSZ ELÉRNI A KAMERA FUNKCIÓIKKAL?

  A telefonod kamera alkalmazása vagy más külső alkalmazások segítségével egy egészen új világ tárulhat eléd a videózásban. Érezz rá mi van az automata beállításokon túl, hogy a felvételek minőségét te urald és ne a véletlenen múljanak.

 • HOGYAN ÉRD EL, HOGY NE REMEGJENEK A FELVÉTELEID?

  Tanuld meg miért van egyáltalán szükség arra, hogy stabilabb felvételeket készíts és milyen módszerekkel tudod csillapítani a remegést. Ismerd meg a kamerastabilizáló eszközöket is.

 • HOGYAN UGORJ EGY ÚJ SZINTRE A KOMPONÁLÁSBAN?

  Tanuld meg azokat az alapvető technikákat és trükköket, amelyekkel gyökeresen jobb képalkotóvá válhatsz, és melyek azok a rossz beidegződések, melyeket érdemes elhagynod - a magad és nézőid legnagyobb örömére:-)

 • MILYEN HATÁSSAL VANNAK A NÉZŐIDRE A KÉPKIVÁGÁSAID?

  Válj tudatosabb videókészítővé azáltal, hogy megérted, az egyes kompozíciók, képkivágások, kameramozgások milyen hatást, érzést váltanak ki a közönségedben, ezáltal tanuld meg jobban irányítani és lekötni a figyelmüket.

 • MILYEN A MEGFELELŐ VIDEÓS FEJJEL TÖRTÉNŐ GONDOLKODÁS?

  Tanuld meg, hogyan készülj neki egy felvételnek, milyen hosszú snitteket készíts, milyen irányból vedd fel a témád, mit ne csinálj annak érdekében, hogy az utómunkád jóval egyszerűbb legyen.

 • HOGYAN VÁLASSZ KAMERÁS MOBILT?

  Nézd meg a kategorizált telefontesztjeinket, összehasonlításainkat és ismerd meg mit tudsz elérni a jelenlegi telefonoddal. Ha váltanál, ezek a tesztek nagy segítségedre lesznek, operációs rendszertől és a pénztárcád lehetőségeitől függetlenül, ráadásul partnereinknél még kedvezményeket is kaphatsz.

 • MELYIK A NEKED VALÓ KAMERA ALKALMAZÁS?

  Akár iPhone-os, Android-os vagy Window-os vagy, a bemutató tesztek segítségével válogass a letesztelt, különféle igényeket kielégítő app-ok közül és válaszd ki a számodra megfelelőt.

 • KELL-E ÉS HOGYAN HANGOT RÖGZÍTENI?

  Tanuld meg a hangrögzítés szükségességét, céljait és lehetőségeit, nézd meg a tesztjeinket és döntsd el mire van neked szükséged. Partnereink is segítségedre lesznek a választásban.

 • MILYEN KIEGÉSZÍTŐKRE LEHET SZÜKSÉGED?

  Fedezd fel azokat az eszközöket, melyek megkönnyítik vagy más szintre emelhetik a videóid készítését. Ismerd meg azokat a kiegészítőket is, amelyeket semmiképp se vegyél meg!

 • MELYEK A LEGJOBB VIDEÓVÁGÓ APP-OK ÉS HOGYAN HASZNÁLD ŐKET?

  Platformtól függetlenül találd meg a letesztelt videóvágó app-ok közül az ízlésedhez legjobban passzolót és tanuld meg, hogyan vághatsz videókat könnyen mobil eszközökön.

EZ A TE TANFOLYAMOD, HA:

> SZERETNÉD SAJÁT KÉZBE VENNI A VIDEÓID KÉSZÍTÉSÉT 

Ha ismered - uralod. Ismerd meg azt az érzést, amikor te irányítod a készülő videódat és nem az eszközök irányítanak téged. Így akár mást sem kell megbíznod, hogy készítse el helyetted a videóidat. 

> SZERETNÉD MEGSPÓROLNI A KÍSÉRLETEZGETÉS KÖLTSÉGEIT

Ismerd meg, melyek a céljaidhoz legjobban illő eszközök és csak azt szerezd be, amire valóban szükséged van - legyen szó mobilról, applikációkról vagy kiegészítő eszközökről.

> SZERETNÉD HATÉKONYABBAN ÁTADNI AZ INFORMÁCIÓKAT A VIDEÓIDDAL

Tanuld meg mi történik a néző fejében, amikor megfelelően elkészített videókat néz - és akkor is, ha nem megfelelőt. Ezekből tanulva jobban fogod tudni irányítani a figyelmét.

NEM VALÓ NEKED EZ A TANFOLYAM, HA:

⊗ CSODÁT VÁRSZ NÉHÁNY TIPPTŐL

Ha azt gondolod, hogy nem kell tanulnod, csak elég néhány varázs trükköt bevetni és máris olyanok lesznek a videóid, mintha Spielberg készítette volna, akkor sajnos csalódnál. 

⊗ SPECIÁLIS EFFEKTEKET SZERETNÉL TANULNI

Ez egy amatőröknek szóló tanfolyam. Az olyan szoftverek, mint az After Effects, nem kezdőknek való. Ha ilyet szeretnél tanulni, akkor vagy már nem vagy kezdő, vagy azt hiszed, hogy az effektektől lesz jó egy videó.

⊗ AZ UTÓMUNKA REJTELMEIBEN SZERETNÉL ELMERÜLNI

A tanfolyam foglalkozik ugyan az utómunkával, de elsősorban a mobilon történő videóvágásra koncentrál. Részletes utómunka tanfolyamot külön kurzusként fogsz találni.

VÁLASSZ CSOMAGOT A SAJÁT IGÉNYEIDNEK MEGFELELŐEN!

ALAPOK

19.900.- Ft

 • 4 MODUL
 • A TELEFON KAMERÁJÁNAK FELFEDEZÉSE, AUTOMATA ÉS MANUÁLIS BEÁLLÍTÁSOK (15 lecke)
 • HANGRÖGZÍTÉS, STABILIZÁLÁS , KIEGÉSZÍTŐK (3 lecke)
 • KOMPOZÍCIÓ, KÉPKIVÁGÁS, SZEMLÉLET, FORGATÁSI GYAKORLAT (3 lecke)
 • VIDEÓVÁGÓ APPOK, MUNKAFOLYAMAT, ZENE, VÁGÁSI GYAKORLAT (4 lecke)

PRÉMIUM

29.900.- Ft.

 • 6 MODUL
 • A TELJES "ALAPOK" CSOMAG
 • BÓNUSZ #1: VÁLASZTÁSI SZEMPONTOK, KAMERATÍPUSOK, TESZTEK (iOS, ANDROID, WINDOWS) (15 lecke)
 • BÓNUSZ #2: iOS, ANDROID, WINDOWS APPOK, TESZTEK (X lecke)
 • BÓNUSZ #3: INSTAGRAM, FACEBOOK VIDEÓK EXTRA MODUL
 • BÓNUSZ #4: KÖZÖS ÉLMÉNY ÉS TANULÁS A FACEBOOK CSOPORTBAN

VIP

79.000.- Ft

 • A TELJES "PRÉMIUM" CSOMAG
 • #1 VIP BÓNUSZ: 2 ÓRA EGYÉNI KONZULTÁCIÓ WEBES FELÜLETEN
 • #2 VIP BÓNUSZ: 1 TETSZŐLEGES VIDEÓD RÉSZLETES ELEMZÉSE ÉS ÉRTÉKELÉSE

HELLÓ, TEREI MIKI VAGYOK!

Terei-Miki-GG-Square-600px

Ugyanott kezdtem a videózást, mint te: koncepció nélküli hosszú felvételekben lekameráztam mindent amit láttam, mert azt hittem az fogja visszaadni azt az élményt, amit éppen átélek. És majdnem elaludtam a saját felvételeimen, amikor visszanéztem őket...

Hogy azóta egész estés dokumentumfilmeket, arculati filmeket, reklámfilmeket, rendezvény videókat készítek és ebből élek, az két dolognak köszönhető: az egyik, hogy csillapíthatatlan vágyat éreztem ezt megtanulni, mert érdekelt, izgatott a videózás és a filmezés; a másik, hogy az első videóimat több, mint 20 éve készítettem.

Neked viszont nem kell 20 évet várnod ahhoz, hogy jobb felvételeket készíthess, mint most. És nem is kell, hogy célod legyen a videózásból megélni, elég, ha jobb videókat szeretnél készíteni, egyszerűen, gyorsan.

Az én időmben nagyon nehéz volt tanulni ebben a témában, legfőképp a saját tapasztalatokból lehetett csak okulni. Ezekből a tapasztalatokból és a későbbi tanulmányaimat is rendszerezve állítottam össze ezt a tanfolyamot, hogy te már sokkal könnyebben tanulhass.

A videózás ma már a mindennapjaink része, mindenkinek lapul a zsebében egy kamera. Én szeretnélek megtanítani használni is, akár csak egyszerű emlékeket, élményeket akarsz vele megörökíteni, akár konkrét üzleti célokra szeretnéd őket felhasználni.

KÉRDÉSED VAN?

Ha kiválasztottad melyik a számodra megfelelő csomag, a rendszer átirányít egy fizetési oldalra, ahol kiválaszthatod, hogy biztonságosan bankkártyával, BARION fizetési rendszerrel, vagy átutalással szeretnél-e fizetni. Ha megtörtént a fizetés és beérkezett az összeg, akkor az e-mail címedre fogod megkapni a tanfolyamba való belépéshez a tudnivalókat. Ez nem lesz más, mint az online tanfolyam URL-je, vagyis webcíme, ahol be tudsz majd lépni a kurzusba az általad választott bejelentkezési névvel és jelszóval.

Többféle fizetési lehetőséget állítottunk be neked, hogy ki tudd választani a számodra leginkább szimpatikusat. Fontos tudnod, hogy mindegyik fizetési mód biztonságos, erre kifejezetten figyeltünk.

A BARION fizetési rendszer egy olyan platform, mint a PayPal, csak magyar. Ha ezt választod, a BARION-on belül megválaszthatod, hogy regisztrálsz-e BARION fiókot és azon keresztül utalsz, vagy a bankkártyáddal, regisztráció nélkül.
Mikor megérkezett az utalásod, az e-mail fiókodba megkapod a számládat és a tanfolyamba való belépéshez szükséges tudnivalókat.

Azt most nem tudom, hogy sima bankkártyás fizetési platformunk lesz-e, de majd úgyis update-elem.

És tudsz normál átutalással is fizetni. Ha ezt az opciót választod ki, akkor az adataid megadása után az e-mail fiókodba egy díjbekérőt fogunk küldeni. Mikor ezt átutaltad, az e-mail fiókodba megkapod a számlát, illetve a tanfolyaba való belépéshez szükséges információkat.

Mivel ez egy online tanfolyam, személyes fizetésre értelemszerűen nincs lehetőség.

Ez egy online tanfolyam, amibe rengeteg tudásanyagot fogsz kapni és a teljes tananyaghoz hozzáférsz a vásárlást követően, így a tanfolyam természetéből fakadóan visszatérítés alapvetően nem biztosítható. Ugyanakkor el tudom fogadni, ha adtál ennek a tanulási formának vagy magának a tanfolyamnak egy esélyt és valamiért "nem jön be" a dolog neked. Így a tanfolyam megvásárlásától számított 3 napon belül még meggondolhatod magad. Ha ennyi idő alatt belenéztél a leckék többségébe - amit én is látok, hogy megtetted-e vagy sem - és úgy érzed nem hozza az elvárásaidat a tanfolyam, akkor visszafizetem neked a kurzus teljes árát.

A tanfolyamot úgy állítottuk össze, hogy a teljesen kezdők számára is érthető, követhető legyen. Ha mégis megakadnál valamiben és PRÉMIUM vagy VIP csomagot vásárolsz, úgy a Facebook csoportban tudsz kérdezni a csoporttársaktól, és a csoportot amennyire lehet én is, mint oktató követni fogom, de 0-24 órás rendelkezésre állást nem tudok ígérni.

Minden visszajelzést örömmel fogadok, a tanfolyamot folyamatosan fejlesztjük, így a felmerült igényeket, hasznos kérdéseket mind-mind beleépítjük a frissítésekbe.

Ha technikai problémát adódna a tanfolyammal, például nem tudsz belépni vagy hasonló, akkor tudsz nekünk írni és amilyen gyorsan csak lehet, igyekszünk orvosolni a dolgot.

Igen. Sőt, lehet Windows-os telefonod is. A tanfolyam tananyagának nagy része eleve platform független, hiszen a videózási elvek nincsenek tekintettel az operációs rendszerre. A tesztek foglalkoznak mind az iOS-es, mind az Android-os, mind a Windows-os telefonokkal, és az ezekre a különböző platformokra beszerezhető app-okkal is. Ráadásul mindenben nagyon őszinte is leszek - ha valamelyik telefonban valamilyen funkció jó vagy béna, azt meg fogom mondani, mindegy ki gyártotta azt:-)

Abszolút. Ez a tanfolyam arról szól, hogyan tanulj meg videókat készíteni, számomra természetes is, hogy mindezt videókon keresztül tanuld meg. Az egyes videókban pedig hol az oktatódat fogod látni, hol a tananyaghoz készült illusztrációkat, amelyek segítik a megértést, hol pedig az adott tananyaghoz készült kiegészítő felvételeket, teszteket, vagy a telefonról, monitorról rögzített felvételeket.

Egyes leckékhez kiegészítő kivonatokat, munkafüzeteket is fogsz találni.

Természetesen. Ha például első körben csak az ALAP csomagot választod és a későbbiekben úgy érzed, hogy szükséged lenne a PRÉMIUM vagy VIP csomagok tananyagaira és lehetőségeire is, akkor tudsz upgrade-elni. Ez nekünk is több adminisztrációt jelent, így valamennyivel többet kell érte elkérnünk, mint az eredeti csomagok árkülönbözete, így ha vásárláskor úgy érzed, hogy szükséged lenne a nagyobbik csomagra, inkább válaszd azt. 

Az alábbi kiegészítő árakkal számolhatsz, ha csomagot váltasz:

 • ALAPRÓL PRÉMIUMRA: +15.000.-Ft
 • ALAPRÓL VIP-re: +70.000.-Ft
 • PRÉMIUM-ról VIP-re: +60.000.-Ft

Csomagváltási igény esetén küldj egy e-mailt és küldjük a megfelelő díjbekérőt. Az összeg beérkezésétől számítva a korábbi bejelentkezési neveddel és jelszavaddal már el fogod érni az új csomagod leckéit.

Ha még sosem videóztál, de van egy jó okod, hogy megtanulj, akkor mindenképpen. Nincs másra szükséged, mint egy olyan okostelefonra, amelyiken van kamera (ma már elég nehéz olyat találni, amelyiken nincs), illetve a megfelelő elhatározásra és célra, hogy megtanulj vele videózni. A tanfolyam kifejezetten kezdőknek is szól, így elég, ha tudod hol kell a telefont bekapcsolni:-)

Mindenképpen. Ebben a tanfolyamban ugyanúgy foglalkozunk általános videókészítési szempontokkal, mint a többi kamerára specializált tanfolyamban, de mindent a mobilok szempontjából közelítünk meg és csak azokkal a dolgokkal foglalkozunk, amelyek a telefonos videók szempontjából érdekesek és hasznosak. 

Ha több tanfolyamban vagy érdekelt, akkor ki tudod használni a csomagkedvezményeinket, vagyis azon tanulóink, akik már végeztek nálunk valamilyen tanfolyamot, a következő tanfolyamot kedvezményesen vehetik majd igénybe.

Ezt nehéz megmondani, mert erre nem lehet objektív választ adni. De szerintem 1, maximum 2. 

Minden leckét úgy állítottunk össze, hogy minden egyes funkciót, elvet, szempontot a kezdők nyelvén magyarázzunk el, és mindent videós példákkal szemléltetünk. Ennél érthetőbben már nem lehet:-)

Persze. Mivel ez egy online tanfolyam, bárhol, ahol wifi vagy mobilinternet van, ott tudod követni a leckéket, teljesen mindegy, hogy ezt egy mac-es számítógépen, PC, iPhone-on, iPad-en, android-os vagy windows-os mobil eszközön teszed. 

Mivel a tananyag videó leckékben van összeállítva, így azért javaslom, hogy a mobilnet keretedre azért vigyázz!

Lesz egy dedikált tanfolyamunk az utómunkának, hiszen teljesen mindegy, hogy egy videót telefonnal, GoPro-val, tükörreflexes fényképezővel, hagyományos videókamerával, netán webkamerával rögzítünk, az utómunka az utómunka. 

Ha elvégzed ezt a tanfolyamot és szeretnél komolyabban foglalkozni a vágással, kedvezményesen tudod majd megvásárolni az utómunka tanfolyamot.

Ugynakkor ebben a tanfolyamban is foglalkozunk némileg a vágással, az utómunka modul főleg a mobilon történő vágással foglalkozik, az ehhez legjobb app-okkal, azok részletes tesztjével. Valamennyit foglalkozunk vágás elmélettel is, de főleg technikai oldalról vesézzük ki a mobilon vágást.

Ez csakis tőled függ. Bár adunk a mobulokhoz, leckékhez egy javasolt ütemtervet és a Facebook csoportot is alapvetően ehhez az ütemtervhez igazítjuk, haladhatsz teljesen egyéni tempóban is, akár sokkal gyorsabban vagy lassabban is. Aggódnod egyik esetben sem kell, a tanfolyamhoz örök hozzáférésed lesz, így ha le is maradsz, bármikor felveheted újra a fonalat, maximum a Facebook csoport dinamikájából maradsz ki.

Egyben ez azt is jelenti, hogy ha bármikor fel szeretnéd frissíteni a tudásod, akármikor újra vehetsz egy leckét, vagy akár a teljes tanfolyamot.

Mit szólnál egy örökös hozzáféréshez? Amíg van internet, meg sávszélesség, addig el tudod érni a tanfolyamot. Ha akarod, bármikor megismételhetsz egy leckét, vagy akár az egész kurzust. Ha időközben frissítünk valamit, azokhoz a leckékhez is hozzá fogsz férni.