Video-Ninja-horizontal-main-color-167px-inverz

LÁTVÁNYOS VIDEÓK a közösségi médiára vagy a weboldalra, pár kattintással, SZAKTUDÁS NÉLKÜL?

Ez számodra is lehetséges, ha ismered a megfelelő eszközöket, és pontosan tudod, mit kell tenned velük!

Ebbe foglak beavatni téged a kifejezetten marketingesek és vállalkozók számára készített "VARÁZSPÁLCA" instant-videó készítő tanfolyamomban!

TE IS TARTASZ
A VIDEÓ-KÉSZÍTÉSTŐL?

Pontosan megértem ezeket a félelmeidet, hiszen én sem voltam mindig profi a videózásban.

Jól tudom, hogy mik azok a gátak, amik visszatartanak attól, hogy igazán látványos videókat készíts, pedig mindketten tudjuk, hogy a videó lassan megkerülhetetlen marketing eszközzé válik.

Úgy érzed, túl bonyolult neked egy látványos, effektekkel tarkított videó elkészítése - sem tudásod, sem ötleteid nincsenek hozzá?

Nincs időd rá, hogy még a videókészítés rejtelmeit is megtanuld, hiszen így is elég terhet rak rád a vállalkozásod?

A videók kiszervezéséről álmodni sem mersz, hiszen túl drága és egyébként is, mire megkapod a kért videót, már nem aktuális?

Ott van a közösségi média felületeken, fel-feltűnik a honlapokon, egyre nagyobb szerepet kap a termékek és szolgáltatások értékesítésében.

Mit tehetsz hát, ha sem időd, sem energiád kitanulni a videókészítést,

de mégsem akarsz lemaradni az egyik leghatékonyabb marketing eszköz használatáról?

ugye te sem félnél többé
a videózástól akkor, ha...

A rendezvényedről készült fotókat akár a mobilodról bedobálhatnád egy alkalmazásba, és egy, a kiválasztott zene ütemére megvágott, látványos hangulatvideót kapnál, amit már posztolhatsz is.

A termékeddel, szolgáltatásoddal kapcsolatos akciókról, kampányokról 1 óra alatt profi és bizalomépítő videót készíthetnél a legfontosabb előnyök kiemelésével, ami mehetne a sales oldaladra, vagy a hirdetéseidbe.

Hatásos motivációs videókat készíthetnél úgy, hogy egyetlen egy képkockát sem kellene kamerával leforgatnod hozzá. Egyet sem, mégis tökéletesen elégedett lennél a végeredménnyel. 

Elhoztam neked a Varázspálcát, amivel mindezt
egy csapásra megkaphatod!

Felkutattam és leteszteltem neked azt a 3 legjobb megoldást, amelyekkel gyorsan, szakismeret nélkül tudsz látványos marketing videókat készíteni, így nem neked kell erre heteket, hónapokat szánnod.

Lépésről lépésre bemutatom neked ezen alkalmazások használatát, így nem Neked kell felfedezni a funkciókat (és kitalálni, hogy melyik mit csinál).

Nem kell várnod senkire ahhoz, hogy legyárthass egy marketing videót. Annyit csinálsz, amennyit csak akarsz, akkor amikor akarod. Az ezzel járó pénz és időspórolást nem kell részleteznem...

Miért lehetsz biztos abban,
hogy jól döntesz ezzel a tanfolyammal?

gyongyi_square

"Nagyon köszönöm, hogy megalkottad a Varázspálca tanfolyamot, amelyet hatalmas élvezettel használok minden nap.

Végre nem gond, hogy a gépemen lévő sokszáz fényképből és videódarabkából vállalható videók készüljenek pár gombnyomással."

Kellner Gyöngyi

evercover.com
Szell-Tamas-FB-150px

"Az évek során rengeteg fotó- és videóanyagom gyűlt össze, az otthoni random próbálkozásokkal mindig elakadtam. A mesterséges intelligenciával működő szoftverekkel végre magam is tudok boldogulni és még az eredmény is tetszik!"

Széll Tamás

Bocuse d'Or győztes séf, profi hobbi horgász
Folias_Juci-negyezetes-250px

"Sosem gondoltam volna, hogy ilyen minőségi videókat tudok én is készíteni. A legjobb az egészben, hogy nem kell senkire várnom!"

Zsámboki Judit

foliasjuci.hu
KarásziGyöngyi-250px

"Miki megtanította a megfelelő, könnyen kezelhető program használatát egy kollégánknak, aki azóta önállóan tud videókat készíteni a cég számára, és ezek a kisfilmek nagyban színesítik rendezvényeinket."

Karászi Gyöngyi

Oktatási vezető, Aegon

Több mint 25 éve készítek videókat, és már közel 20 éve ebből élek.

Terei-Miki-GG-Square-600px

Terei Miklós

Manapság elsősorban prémium kategóriájú vállalati imázsfilmeket, rendezvényfilmeket, dokumentum filmeket készítek a produkciós cégemmel, az évek során nemzetközi díjakkal is jutalmazták néhány alkotásom.

A technika fejlődésével a videózás mindenki számára elérhetővé vált. Küldetésemmé vált, hogy fejlesszek az általános vizuális kultúrán és segítsek azoknak is megtanulni az alapokat, akik ehhez nem akarnak videós vagy filmes szakiskolákat kijárni.

Ezért indítottam el a VideoNINJA képzési rendszert, ami az ügyfeleim szerint az egyetlen olyan videós oktatás, ami az ő, amatőr szintjükön tudja velük megértetni a videókészítés amúgy bonyolult technikájáit. Ez is vele a célom.

Mit kapsz pontosan a Varázspálca
instant-videó készítő tanfolyamban?

Magic-Wand-lila

Több, mint 7 órányi részletes, képernyőképes oktatóvideót, közérthető megfogalmazással, így akkor is garantáltan érteni fogod a tananyagot, ha úgy érzed, technikailag anti-tehetség vagy 🙂

Magic-Wand-lila

A 3 legjobb videós megoldáshoz átlátható, műveletekre bontott tananyagot állítottam össze, hogy hatékonyan csak arról az alkalmazásról tanulhass, amelyikre éppen szükséged van.

Magic-Wand-lila

Kikísérleteztem neked azokat a trükköket, praktikákat, amelyekre nem biztos, hogy rájönnél egyedül, vagy csak hosszas keresgélés, és a fejlesztőkkel való egyeztetés után lennél képben. Én viszont lépésről lépésre bemutatom őket, neked csak követned kell az útmutatást.

Belenéznél
a tanfolyamba?

Egy rövid részletet kivágtam az egyik leckéből, hogy lásd, hogyan vezetem a tanulók kezét a tanfolyamban.

Az alábbi 3 villámvideóban pedig azt is megnézheted, hogy az egyes megoldások milyen jellegű eredményt hozhatnak számodra.

Gyors és kreatív feliratozás fotókból és/vagy videókból összerakott videókra.

Kreatív videókészítés mesterséges intelligenciával fotókból és/vagy videókból.

Fotó- és/vagy videó alapanyagból, automatikusan zene ütemére vágott videók.

Neked való a Varázspálca?

Röviden: ha gyorsan akarsz látványos videókat készíteni, hónapokig tartó tanulás nélkül, akkor igen. De nézzük meg bővebben is, kiknek ajánlom kifejezetten ezt a 7 órás videós tananyagot?

343555-PACYPB-414-500px

Elfoglalt vállalkozóknak, marketingeseknek

Gyorsan és gazdaságosan, mintegy “varázsütésre” van szükséged látványos videókra, amik a marketing céljaidat is támogatják. Úgy, hogy a videós szakma megtanulására ne kelljen plusz időt szánni.

blurry colorful background of hand holding smart phone to taking photo people crowded in concert.

Rendezvényeket, eseményeket szervezőknek

Sem időben, sem pedig költségben nem lenne célszerű, ha minden egyes eseményedhez profi videóst fogadnál. Helyette a VARÁZSPÁLCÁVAL te magad készíthetsz minden videót, profi minőségben.

Attractive young woman practicing yoga and shooting video

Énmárkát építő tanácsadóknak, trénereknek, coach-oknak

A tevékenységed jellegéből adódóan érthető, hogy hatásos önfejlesztő vagy értékesítési célú videókon keresztül is szeretnél kommunikálni a vevőiddel, követőiddel. A VARÁZSPÁLCA pont ezt teszi lehetővé, bármilyen témához pillanatok alatt készíthetsz új videót.

Miért NEM kell ezentúl fizetned,
ha megtanulod a "varázspálcás" videók készítését?

Varazspalca-nyilak-100px

Éves szinten több százezer forintot spórolhatsz meg, mert NEM kell minden egyes alkalommal videós szakembert keresned, egyeztetned és várnod rá.

Varazspalca-nyilak-100px

Minden videós anyagod esetében nálad van a kontroll, hogy mikor készíted el, milyen elemeket szerepeltetsz benne és mikor változtatod meg. Ha variálni akarsz rajta, az többé NEM kerül plusz költségbe!

Varazspalca-nyilak-100px

A tanfolyamban bemutatott alkalmazások használatának részletes bemutatása 3-3 órás személyes foglalkozást kívánna, egyenként. Egy ilyen 3 órás személyes konzultáció nálam jelenleg 50.000 Ft + ÁFA, kiszállási díj nélkül. Ez az, amit szintén NEM kell kifizetned.

Varazspalca-nyilak-100px

Ebben a tanfolyamban mindhárom alkalmazás használatát részletesen bemutatom, ráadásul a leckéket bármikor újranézheted, ha valamit elfelejtettél, NEM kell velem újra konzultálnod, ennek a költségét is megtakaríthatod.

Mennyibe kerül ehhez képest
a VARÁZSPÁLCA instant-videó készítő tanfolyam?

VARÁZSPÁLCA TANFOLYAM

27.900.-Ft + ÁFA (bruttó 35.433.-Ft)

 • +7 ÓRÁNYI OKTATÓ VIDEÓ
  online tanfolyam a 3 legjobb alkalmazás használatának részletes bemutatásával (értéke 3 x 50.000 Ft + ÁFA)
 • FOLYAMATOS FRISSÍTÉSEK
 • ÖRÖK HOZZÁFÉRÉS

VARÁZSPÁLCA TANFOLYAM GYORSÍTÓSÁVVAL

37.900.-FT + ÁFA (bruttó 48.133.-Ft)

 • +7 ÓRÁNYI OKTATÓ VIDEÓ
  online tanfolyam a 3 legjobb alkalmazás használatának részletes bemutatásával (értéke 3 x 50.000.-Ft + áfa)
 • FOLYAMATOS FRISSÍTÉSEK
 • ÖRÖK HOZZÁFÉRÉS
 • GYORSÍTÓ #1
  egy tetszőleges, a tanfolyami módszerekkel készített videód részletes elemzése, hogy a következő még jobb lehessen (értéke 20.000.-Ft + áfa)
 • GYORSÍTÓ #2
  15 p online konzultáció, tanácsadás, mely bármely videós témában felhasználható (értéke 5.000.-Ft + áfa)

Ne várd meg, amíg 2020-ban mindenki
profi videókat használ, míg te lemaradsz mögöttük!

Szerezd be te is a Varázspálca instant-videó készítő tanfolyam csomagot és készíts látványos marketing célú videókat akár már holnap!

Ne aggódj, ezzel a tanfolyammal nem nyúlhatsz mellé, hiszen bombabiztos, ötszörös garanciákat adok! 

#1

"Nem jött be" garancia

Ha nem nyerte el a tetszésedet a "beszélő-fej" kurzus, akkor kérdés nélkül visszakapod a tanfolyam árát.

#2

„Nem értem" garancia

Biztosítalak róla, hogy nem dobálózok szakszavakkal, mindent oly módon építettem fel, hogy még annak is érthető legyen aki még soha életében nem fogott a kezében kamerát.

#3

„Örök hozzáférés" garancia

A tanfolyamhoz hozzáférsz, amíg van internet a világon és a VideoNINJA működik. Remélem mindkettő sokáig lesz még.

#4

„Frissítés" garancia

A világ állandóan változik - a videózás területén is. Biztos lehetsz benne, hogy mindig aktuális tudás vár téged, akármikor is nézel vissza a képzés felületére.

#5

„Válaszolok" garancia

A tanfolyamhoz tartozó konzultáció keretein belül minden kérdésedre választ kapsz, de ha bármikor kikérnéd a véleményem, tanácsom, akkor is itt leszek veled, e-mail formájában.

Hol tartottam már oktatást?

A teljesség igénye nélkül az alábbi cégek, márkák
már a személyes segítségemmel tanulják a videózást...

Referenciak

Még hezitálsz, hogy biztosan neked való-e?

Nem minden tanfolyam passzol az igényekhez. Alább összefoglaltam neked, mikor válik hasznodra a tanfolyam, és mikor nem javaslom, hogy jelentkezz.

A tanfolyam akkor válik
a hasznodra, ha...

 • olyan megoldásra van szükséged, amellyel gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan kapsz „elég jó” marketing célú videókat a kezedbe..

 

 • szükséged van a jól kinéző, hitelességet sugalló videókra, de nem akarsz állandóan a videós szakidra várni, és túl költségesnek is tartod mással csináltatni ezeket a videókat.

 

 • szeretnéd magadhoz ragadni az irányítást azzal, hogy a termékeidről, szolgáltatásaidról, eseményeidről annyi videó és akkorra készül el, ahogy te akarod.

 

 • nem rettensz meg attól, hogy mindennek megtanulására mindössze néhány órát kell szánnod.

 

 • vállalkozóként évi mindössze pár ezer forintot hajlandó vagy áldozni annak vagy azoknak az alkalmazásoknak az előfizetési díjára, amelyek ennek sokszorosát fogják neked megtakarítani és megtermelni.

Nem ez a te megoldásod, ha...

 • olyan videókat akarsz készíteni, ahol minden egyes mozzanatot te uralsz és teljes kontrollt akarsz a videód kinézete, hossza, ütemezése felett.

 

 • minimális költségeket sem vagy hajlandó áldozni a videókészítésre, és inkább a csodára vársz, hogy valaki ingyen készít neked valami világraszólót.

 

 • inkább vársz egy szakemberre, aki megcsinálja a videóidat, kerül, amibe kerül.

 

 • nem vagy nyitott megtanulni egy pofonegyszerű alkalmazás használatát.

 

 • ha nem hiszel a közösségi média videók erejében.

2 borzalmas tévhit, ami miatt lemaradnál arról a tudásról, amivel gyorsan készíthetsz ütős videókat

#1

Ezek az infók mind fent vannak a neten ingyen. Miért venném meg?

Először is, nem. Ebben a formában, magyar nyelvű, ilyen részletességű tanfolyamot egészen biztosan nem fogsz találni. Nem kell keresgélned, tesztelned a különböző megoldásokat és olyan eszközt kapsz a kezedbe, amellyel a lehető leggyorsabban tudsz haladni, hogy el tudj kezdeni videókat posztolni.

#2

Ez a tanfolyam túl
drága ennyi videóért

Az igazán drága az, ha tájékozatlanság miatt esel el jelentős bevételektől. Egy színvonalas videós szakember rendszeres megfizetése sokkal költségesebb lesz és nem feltétlenül lesz arányban a hozott eredménnyel. Az önálló keresgélésre, tesztelésre fordított időd pedig még drágább lehet, ha azt nem termelésre fordítod.

Maradt még kérdésed?

Nem hagylak kétségek között, alább minden részletre kitérek.

Egyszerűen. Kitöltöd az űrlapot (kérlek adj meg minden adatot), majd kedved szerint választhatsz átutalásos vagy bankkártyás fizetés között.

Ha az átutalásos formát választod, akkor automatikusan kapsz egy számlát, amit ha teljesítesz a megadott számlaszámra, akkor az összeg beérkezésekor megkapod a hozzáférésed a tanfolyamhoz.

A bankkártyás megoldás még gyorsabb, ott automatikusan megkapod a hozzáférést, amint teljesült a tranzakció. A bankkártyás fizetésekhez a Barion szolgáltatását használjuk, ami a legbiztonságosabb technológiával rendelkezik. Olyan, mint a PayPal vagy az OTP Simple. Részletesen olvashatsz róla a megrendelő űrlap mellett.

Abszolút. A Barion szolgáltatása a legbiztonságosabb technológiával rendelkezik. Olyan, mint a PayPal vagy az OTP Simple. Részletesen olvashatsz róla a megrendelő űrlap mellett.

Ha mégis kétségeid lennének, válaszd az átutalásos módszert.

Ahogy beérkezett a tanfolyam díja - azonnal. Bankkártyás fizetésnél ez gyakorlatilag azonnal megtörténik, átutalásnál pedig a bankok közötti átfutási időtől függ. 

Örökre. Pontosabban addig, amíg létezik internet és VideoNINJA. Főleg az utóbbinál remélem, hogy sokáig lesz még:-)

Ha ezt a csomagot választod, akkor amint rendelkezésedre áll az a videó, amit a tanfolyami módszerekkel készítettél és értékeltetni szeretnél, akkor küld el a videód linkjét email-en a hello@videoninja.hu-ra.

Pár napon belül válaszolni fogok, hogy mikorra várható az értékelés, aktuális kapacitásaimtól függően (igyekezni fogok 1 héten belül értékelni).

Ha ezt a csomagot választod, akkor amint elvégezted a tanfolyamot és összeírtad a kérdéseidet (akár egyéb videós témában), jelentkezz be az online konzultációra. 

Mivel ez mindenkinél máskor lesz aktuális, egyszerűen írj egy emailt a hello@videoninja.hu-ra, hogy szeretnéd igénybe venni a konzultációt és egyeztetünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.

Igen. Amint frissül valami a tanfolyami tananyagban, mindenki, aki beiratkozott, kap egy email értesítést a változásokról.

Semmilyen. A tanfolyam egyik legnagyobb értéke, hogy úgy van összeállítva, hogy aki totálisan kezdő, az is megérti. Műszaki oldalról pedig mindössze egy számítógépre, okostelefonra és internetre van szükséged. Még az is mindegy, hogy Apple, Windows, iPhone vagy Android párti vagy-e.

Nem. Az instant-videó készítés lényege, hogy nem kell hozzá magas technikai tudás, az egyes megoldások sok mindent megcsinálnak helyetted. Ettől gyors, ettől hatékony. De nem jó bármely típusú videóhoz.

Ha teljes kontrollt szeretnél a videóid felett, akkor a hagyományos videó vágást kell megtanulnod, ami sokkal bonyolultabb folyamat.

Az egyik megoldás teljesen ingyenes, a másik kettő díja pedig a választott előfizetéstől függ.

Jellemzően 5 és 70 dollár között mozognak a havidíjak, függően, hogy havonta megújuló vagy éves csomagot választasz-e, és milyen szolgáltatás tartalommal. Tehát "legrosszabb" esetben is alig több, mint 20.000.-Ft-ot kell kifizetned egy hónapban, amiért viszont annyi videót gyártasz, amennyit nem szégyellsz.

Tapasztalatom szerint a legtöbb esetben már havi 10 dolláros előfizetési csomagok ki tudják elégíteni az igények többségét, ami alig több, mint 3.000.-Ft. És ezért az összegért szintén annyi videót készíthetünk, amennyit szeretnénk, legfeljebb valamivel kevesebb szolgáltatás tartalommal.

Végignézni kb. 7 óra. Mint minden tanulási folyamatban, itt is a gyakorlással töltött idő fogja meghatározni, hogy milyen ütemben fogsz tudni fejlődni. Megnézni, elolvasni nem elég. Csak csináld és egyre jobb leszel és amit megtanultál, az egyre inkább ösztönösen fog már menni. Mint a cipőfűzés.

Ha kérsz tőlem további segítséget, akkor a visszajelzéseimből fogod tudni a legtöbbet profitálni, mindig azok a tanulóim fejlődnek a leggyorsabban, akikkel elindítottunk egy videó-értékelő programot.

Tényleg. Ha úgy érzed nem érte meg a tanfolyam, jelezd és visszautalom a tanfolyam díját. 

Csak bátran. Az online konzultációs csomag pont erre való. Ha később elakadsz, akkor is írj nyugodtan emailt, amire igyekszem majd mielőbb válaszolni. 

Ha eddig letekertél, biztosan érdekel!

Ne hezitálj tovább, hiszen 100%-os pénzvisszafizetési garancia mellett egyszerűen nem bukhatsz semmit!

 

Tedd próbára a Varázspálcát, és készíts 2020-ban olyan videókat, amikkel hatékonyan növelheted a bevételed!

Alairas-fonttal-feher

Üzemeltető:

E-motion Pictures Kft.
2112 Veresegyház, Huszka Jenő u. 5/A.

Adószám: 13109109-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-181092

ÁSZF és Adatvédelmi Tájékoztatás

Video-Ninja-vertical-main-color-500px-72dpi
barion-card-payment-mark-2017-200px

A kényelmes és biztonságos online fizetést
a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2020 Minden jog fenntartva! E-motion Pictures Kft.