Miért jó, ha videókészítő tanfolyamot adsz ajándékba?

Hasznos ajándék

Az élet minden pillanatában hasznos, bármikor jól felhasználható tudást ajándékozni biztosan hasznosabb és örömtelibb, mint egy sablonos, kommersz ajándék. Ráadásul maga az ajándék teljesen személyre szabott is lehet.

Sikerélményt ajándékozol

A képzések során számunkra mindig az a legjobb érzés, amikor látjuk a csillogó arcokat, hogy valami olyat tudtak a tanulóink saját maguk létrehozni, amire nem gondolták képesnek magukat. Ezt az örömet tudod most Te is megadni.

Magán és üzleti célra is jó

A családon belüli ajándékozás mellett egy olyan képzés, mely után egy arra érdemes munkatárs érdeklődik, biztosan sikeresebb jutalom, mint egy újabb "hónap dolgozója" oklevél vagy egy dísztárgy. És még el is számolható.

Miért pont VideoNINJA tanfolyamot adj ajándékba?

Egyénre szabott

Személyes képzés ajándékozása esetén a tréning résztvevője biztosan csak azt tanulja, amire a vágyott tudás megszerzéséhez konkrétan szüksége van és csak vele foglalkozunk. Akár a saját eszközeivel, a saját környezetében.

100% gyakorlat

Ez nem egy elméleti képzés. Az online képzéseink is gyakorlat orientáltak, a személyes képzések során pedig a tanuló szinte folyamatosan foglalkoztatva van a rendelkezésre álló időben. 

+10 év tapasztalat

A VideoNINJA képzések oktatója, Terei Miklós több, mint 10 éve foglalkozik professzionális videó készítéssel, lelkes amatőrből vált többszörösen, nemzetközileg is díjazott filmkészítővé. 

VÁLASSZ AJÁNDÉKBA ADHATÓ KÉPZÉSEINK KÖZÜL

Video-Ninja-csak-logo-XMAS-75px-72dpi

Fél napos személyes kamerázás vagy vágás konzultációs tréning

 • 1/2 óra előzetes konzultáció (online)
 • 4 óra gyakorlati foglalkozás (személyes)
 • Egyéni igényekre, konkrét problémákra szabott képzés,

  például: eszközhasználati segítség, bármely kamerához, programhoz, app-hoz / kamerázási vagy vágási technikák egyéni szinten / zenei aláfestés, feliratozás, effektek / kiegészítő eszközökhöz tanácsadás, tesztelési lehetőség, stb.

 • 1 tetszőleges videó részletes elemzése

40.000.-Ft

 • A-tól Z-ig tréning a mobillal videózáshoz
 • Közérthető, kifejezetten amatőrökhöz igazítva
 • Kamerás mobil tesztek, választási tippek
 • Legjobb kamerás app-ok és vágó app-ok tesztek
 • Vágás mobilon bónusz modul
 • Zenei aláfestés beszerzési tippek
 • Kiegészítő eszközökre javaslat, beszerzési tippekkel

Early bird kedvezménnyel december 20-ig 37.900.-Ft helyett

27.900.-Ft

Video-Ninja-csak-logo-XMAS-75px-72dpi

"Videózás mobillal" komplex online videó készítő kurzus

(a tanyfolyam 2018. februárban indul)

Video-Ninja-csak-logo-XMAS-75px-72dpi

Bármely VideoNINJA képzésre beváltható ajándék utalvány

 • Az ajándékozott választhatja ki melyik, számára legmegfelelőbb képzésre szeretné beváltani
 • Online és személyes képzésekre, workshopokra is beváltható
 • Választható ajándék érték

Ajándék utalvány megrendelés

Kérlek a megrendeléshez töltsd ki értelemszerűen az alábbi űrlapot.

A számlázási adataid megadása után ne felejtsd el az ajándékozott nevét is megadni, hogy ráírhassuk az utalványra.

Kérlek válaszd ki a megrendelni kívánt képzéshez tartozó ajándékutalványt. Az utalványok 2018. december 1-ig használhatóak fel.
Kérlek add meg a teljes neved a megrendeléshez
Amennyiben cégként vásárolod az utalványt, kérlek add meg a fizető cég nevét.
Kérlek add meg a számlán szereplő címet, ha cégként vásárolsz, a fizető cég székhelyének címét.
Add meg a számlán szereplő város nevét, ha cégként vásárolsz, a fizető cég székhelyének városnevét.
Kérlek add meg a számlán szereplő irányítószámot, ha cégként vásárolsz, a fizető cég irányítószámát
Kérlek add meg a szerencsés teljes nevét, akinek a nevét az ajándékutalványra írjuk.
*Ez a lehetőség csak a 2017. december 20-ig leadott és egyben addig ki is fizetett megrendelések esetén él.
Amennyiben kérted a postázást és a fenti címadatokhoz képest más szállítási címet szeretnél megadni, kérlek add meg itt a szállítási címhez tartozó pontos adatokat:, teljes név, város, cím, irányítószám és telefonszám (futár esetén szükséges adat).
Bármi, a megrendeléssel kapcsolatos kérdést, kérést ide írhatsz
Az adatvédelmi nyilatkozatot és az ÁSZF-et az űrlap alatti linkekre kattintva tudod elolvasni.

A megrendelés menete

 • Ajándék kiválasztása, adatok megadása

  Az űrlap első részében válaszd ki a megfelelő ajándékot, majd add meg a saját adataidat, végül az ajándékozott nevét. Ha céges vásárló vagy, kérlek a fizető cég adatait add meg a megfelelő helyeken.

 • Megrendelés elküldése

  Miután minden adatot leellenőriztél, nyomd meg a 'Megrendelés' gombot. Sikeresen elküldött megrendelés esetén egy ezt megerősítő oldal kell, hogy megnyíljon.

 • Visszaigazolás, fizetés

  A sikeres megrendelésedet követő rövid időn belül visszaigazolást kapsz a megrendelt ajándékok (és az opcionális postázás) értékéről, egyben számlát küldünk a megadott adataid alapján, amelyet átutalással tudsz kiegyenlíteni.

 • Érkezik az ajándék

  Miután beérkezett az átutalt összeg, a megadott névre kiállítjuk a megrendelt ajándékutalványt, amelyet megrendelésed szerint vagy digitálisan vagy postai úton küldünk el. Emlékeztetőül postai úton történő kiszállításra csak a december 20-ig beérkezett és egy egyben addig át is utalt megrendelések esetén van lehetőség.

Mi ez a VideoNINJA képzési program?

 • Video-Ninja-FB-profile-white-300px

 • Videoninja-square-white-300px

A VideoNINJA program Terei Miklós professzionális filmkészítő kifejezetten amatőrök számára indított képzési rendszere. Miért foglalkozik egyáltalán egy professzionális imázs videókat, dokumentumfilmeket gyártó, nemzetközileg is díjazott filmkészítő amatőrök képzésével?

Videótartalmakat ma már szinte mindenki készít, valamilyen kamerája mindenkinek van. Ki üzleti célra szeretné jobban kihasználni az egyre elterjedő videókban rejlő lehetőségeket, ki csak magán célra, a nyaralásait, családi eseményeket, utazásait szeretné szebben megörökíteni.

Számomra is fontos, hogy ebben a vizuális kavalkádban minél jobb, minél élvezhetőbb videók készüljenek. Szeretnék segíteni a vállalkozóknak, hogy sikeresebbek legyenek olyan videókkal, amelyeket maguk is elő tudnak állítani, komolyabb stábok nélkül. Szeretnék segíteni a turistáknak, hogy szebb emlékeket tudjanak maguknak készíteni. A világ pedig roham léptekkel halad a videótartalmak felé, csinálják is sokan, valahogyan. Van aki rájön valamire, van, akinek segítség kell hozzá.

Magam is totál amatőrként kezdtem és autodidakta módon jutottam el a mai szintre, ugyanazt az utat jártam be, mint a tanulóim, csak sokkal lassabban, mert az én időmben nem voltak ilyen irányú képzések. Az út során szerzett tapasztalataimat adom át a képzéseimben, de csak azt, amire a tanulóimnak szüksége van, hiszen ezek a képzések amatőröknek szólnak, akik nem a videózásból akarnak megélni.

Ezidáig nagyon jó visszajelzéseket kaptam, remélem ezek az ajándékok újabb lelkes és elégedett tanulókkal segítenek megismerkedni.

Nézd meg hogyan értékelték ügyfeleink a nekik tartott képzést!

Konkrét megoldás konkrét problémára! Egy tréning cégnek segítettem új szintre lépni a videóik készítésében.

Naprakészen a digitális médiában! Egy médiacégnek tartottam általános képzést "videózás mobillal" címen.

Kisgyörgy Éva, a Travellina utazási blog szerzője

"Egy gasztro rendezvényről szóló videó volt az első, amit Mikitől láttam, és olyan csodálatos volt, hogy megfordult a fejemben: feladom a függetlenségem és férjhez megyek, csak hogy készíthessen rólam egy esküvői filmet:-) Erre végül mégsem szántam rá magam, de amikor meg akartam tanulni videózni, nem volt kérdés, kihez forduljak. Nagy örömömre elvállalt és két napot töltöttünk együtt: egyik alkalommal forgatást gyakoroltunk, másikon vágást.

Az, amitől évekig rettegtem, egy csapásra egy szórakoztató, kreatív játék lett. És az eredmény? A legelső videómat elküldtem referenciaként egy alaszkai túracégnek, akik egy 700 dollár értékű medvelesre vittek el ingyen, hogy szerepelhessenek a második kis filmemben. Nem kérdés, hogy az online tanfolyam is ugyanolyan profi és hatékony lesz, mint az én személyes képzésem!"

 

kicsi2-500h
Szalai_Zoli

Szalai Zoltán, az IBC Nyelvi Képző Kft. ügyvezetője

"Kedves Miki!

Köszönjük a tegnapi napot, rengeteget tanultunk. Nem gondoltam volna, hogy ekkora különbséget lehet tenni néhány egyszerű trükkel és jól megválasztott eszközzel. Sikerült új szintre lépnünk.
Különösen tetszett, hogy ki is tudtuk próbálni az eszközöket, ennél gyakorlatiasabb már nem is lehetett volna a képzés. Most már tényleg csak rajtunk a sor, hogy csináljuk is, amit tanítottál!:-)"

Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője

"Kedves Miki!

Nagyon köszönjük a tegnapi előadást, gyakorlást, nagyon élvezték a kollégák és nagyon hasznos volt.
Remélem számíthatunk rád a jövőben is!

Üdv,
Krisztina"

MaroyKrisztina_ZSN_glam-300px
Szarvas_Peti-96dpi-500px

Szarvas Péter, startup vállalkozó

"2015-ben végeztem el egy videós tanfolyamot Terei Mikinél. Előtte főleg fényképezésre használtam a DSLR gépet, a videózás nagyon nehezen ment vele, inkább telefont és compact gépet használtam. Nekem egy Nikon D610-em van, és a tanfolyam során sok olyan dolog tisztult le bennem, ami megadta nekem azt a biztonságot, hogy a hétköznapi helyzetek során is mertem váltani a mobil vagy a compact kameráról a DSLR-re. 

Azon kívül, hogy egy általános látásmódot adott a tanfolyam számomra, sok apró trükköt is tanultam Mikitől. A gyakorlatokon pl. megmutatta, hogy kell manuál fókuszban jól használni a gépet, kamera mozgatási és beállítási trükköket is mutatott. Azóta is rendszeresen használok egy kis kiegészítőt a kamerámhoz amit még ő mutatott meg nekem, nagyon sokat segít. Megmutatta azt is, hogy egy story mitől lesz kerek. Egy szemléletet adott, ami egyedibbé és érdekesebbé teszi a történetet. 

A tanfolyam után családi és céges videóimat is önállóan készítettem el, sokkal bátrabban merek belefogni más munkákba is. 

Miki alapos, és nagy tudású szakember, bátran ajánlom mindenkinek a tanfolyamot, bőven megéri az árát".

Üzemeltető:

E-motion Pictures Kft.
2112 Veresegyház, Huszka Jenő u. 5/A.

Adószám: 13109109-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-181092

ÁSZF és Adatvédelmi Tájékoztatás

barion-card-payment-mark-2017-200px

A kényelmes és biztonságos online fizetést
a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2021 Minden jog fenntartva! E-motion Pictures Kft.