Thank_you_only

KÖSZÖNÖM, HOGY AKTÍVAN RÉSZT VETTÉL A VIDEÓS KÉPZÉSEN!

Amennyire sikerült megfigyelnem, mindenki nagyon aktívan kivette a részét a munkából. Láttam igazán kreatív felvételeket és vágásokat is. Köszönöm és gratulálok is érte.

 

De ami a lényeg: ha autóvezetés példával akarok élni, akkor a tréningen megtanultad, hogy hol a kormány, a pedálok, az irányjelző, a sebességváltó, stb., sőt, tudod is már vezetni az autót!

 

Ami még hiányzik, az a rutin.

 

Ha tudsz autót vezetni, akkor valószínű emlékszel mennyire kivitelezhetetlen feladatnak tűnt az elején bekanyarodni egy utcába. Egy egészen komplex mozdulatsort kellett végrehajtanod hozzá: index, fék, kuplung, vissza kettes, visszapillantó, kanyarodás, gáz...

 

 

És hogy megy a kanyarodás most? Nem is gondolkozol ezen. De eljön ez a nap is a videózásban, ha gyakorlod. Rutinszerűvé válik majd, hogy nem kevered a videóformátumokat (álló, négyzetes, vízszintes) egy videón belül, nem gondolkozol, hogy hogyan is kell arrébb tolni azt a snittet a vágóprogramban, sőt, a komponálásban is lehet rutinra szert tenni. Ha gyakorlod, így lesz. Ígérem:-)

 

Végül pedig engedj meg alább néhány további információt, amivel segíthetem a tanulásod. 

TOVÁBBI SEGÍTSÉG #1 - ONLINE MINI TANFOLYAM

Online-tanfolyam2-300w

Ez az első online tanfolyamom, egy abszolút alapozó tanfolyam, későbbiekben komplexebb online kurzusok is követik majd (várhatóan januártól).

Ha szeretnéd a DMC képzésen elhangzottak egy részét mélyebben megérteni vagy csak akár átismételni, akkor mindenképpen javaslom, hogy iratkozz be erre a tanfolyamra. De már azért is érdekes lehet, mert az egyik lecke olyan videóvágó programokat és app-okat ajánl, amelyek akár helyetted is megvágják a videót automatikusan!

Az árát eleve nevetségesen alacsonyra (2.790.-Ft) állítottam, hogy könnyen kedved kaphasson hozzá bárki, de Neked, mint DMC tanulónak 50%-os kedvezménnyel (1.395.-Ft) biztosítom. Nem kell más tenned, mint beírni a "DMC-50" kuponkódot a megrendelésnél.

TOVÁBBI SEGÍTSÉG #2 - TERMÉKVÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNY

E-commerce

A VideoNINJA mögött partnerek is állnak. A képzésen a PHOTOKING Kft. termékeiből mutattam meg néhányat. Ha szeretnél bármilyen kiegészítőt vásárolni magadnak a videózáshoz, akkor év végéig 5% kedvezményt kapsz azzal a személyre szóló kuponnal, amelyet Szabó Laci fog Neked továbbítani. A kedvezmény nem csak a kurzuson bemutatott termékekre, hanem minden náluk kapható termékre érvényes, kivéve a Canon, Nikon és Panasonic termékeket.

Sajnos az egyik legizgalmasabb kiegészítőt a legtöbben nem látták, mert elszivárogtak a végén. Ha emlékszel, az állvány típusoknál beszéltem egy úgynevezett gimbal-ról és azt is mondtam, hogy csak a végén fogom megmutatni, hogy mi az, különben mindenki elveszíti a koncentrációját.

Ez nem is állvány, hanem egy szuper stabilizátor mobilokhoz, döccenésmentes, finom mozgású felvételekhez. Beszéljenek inkább a képek, a hölgy elég jól reprezentálja, hogy bárki elboldogul az eszközzel:-)

Több gyártónak van hasonló terméke, a legismertebb talán a DJI Osmo Mobile. Én teszteltem azt is és ezt is. Néhány dologban ügyesebb vagy okosabb a DJI terméke, más dolgokban például ez a Zhiyun Smooth Q nevű termék jobb. Két igen kritikus dologban biztosan lekörözi az Osmo Mobile-t: az akkumulátor ideje sokszorosan jobb, az ára pedig nagyjából a fele: az Osmo Mobile jelenleg valamivel több, mint 100.000.-Ft, a Smooth Q pedig 50.000.-Ft körül mozog.

A Photoking-nél személyesen és webáruházból is tudsz vásárolni.

Elérhetőségeik:

Photoking Kft.
1132 Budapest, Kresz Géza u. 12.

Nyitvatartás:
H-P 10-18h
Szo: 10-13h

Tel:  785-7356

Webáruház: www.photoking.hu

NÉHÁNY TERMÉK JAVASLAT A KÉPZÉSEN BEMUTATOTT TERMÉKEKBŐL:

279771195.rexdigital-mobiltelefonos-kameraallvany-adapter-fenykepezo-fenykepezogep-foto-tripod-video-tarto

Mobil telefon adapter

Ár: Kb. 1.500.-Ft

(webáruházban nem található)

photoking-bym1_4-960x638-800x532

BOYA csiptetős mikrofon

Ár: 5.762.-Ft

LINK

photoking_gopro_foam-flexipod_2

Cineware Flexipod

Ár: 5.890.-Ft

LINK

photoking-joby-33-joby-original-charcoal-1_big

Joby Gorillapod (eredeti)

Ár: 9.990.-Ft

LINK

photoking-zhiyun-smooth-q

Zhiyun Smooth Q gimbal stabilizátor

Ár: 56.900.-Ft

LINK

TOVÁBBI SEGÍTSÉG #3 - EGYSZERŰEN KÉRDEZZ:-)

Question-marks

Ha kérdésed van a témában, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot  vagy kövess az alábbi elérhetőségeken.

Ha gondolod, fel is iratkozhatsz a weboldalamon és akkor biztosan nem maradsz le, ha valamilyen offline vagy online képzésem indul.

ZÁRÁSKÉNT ITT AZ ÉN VIDEÓM A KÉPZÉSRŐL!

Szokásom, hogy én is megcsinálom a feladatot a tanulókkal, szerencsére tegnap annyi kérdés volt végig, hogy alig tudtam kamerázni és az utómunkát is csak itthon tudtam megcsinálni. De én is ugyanúgy mobillal vettem fel és a Cute Cut-tal vágtam össze.

Természetesen van benne hiba bőven, például hallhatod, hogy Laci külső mikrofon nélkül beszél és mennyire behallatszik emiatt közben a háttérzaj. Pedig kb. 40 centire állt a mobiltól!

KÖSZI MÉG EGYSZER AZ AKTÍV RÉSZVÉTELT, MINDEN JÓT!

Üdv,

Terei Miki

Üzemeltető:

E-motion Pictures Kft.
2112 Veresegyház, Huszka Jenő u. 5/A.

Adószám: 13109109-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-181092

ÁSZF és Adatvédelmi Tájékoztatás

barion-card-payment-mark-2017-200px

A kényelmes és biztonságos online fizetést
a Barion Payment Zrt. biztosítja,
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

Bankkártya adataid áruházunkhoz nem jutnak el.

© 2021 Minden jog fenntartva! E-motion Pictures Kft.